Antena 3 CNN Economic Companii WhatsApp limitează numărul de redirecționări permise. Este cea mai severă restricție impusă până acum

WhatsApp limitează numărul de redirecționări permise. Este cea mai severă restricție impusă până acum

WhatsApp a limitat numărul permis de redirecționări a unui mesaj, în încercarea de a combate informațiile false legate de COVID-19.

WhatsApp limitează numărul de redirecționări permise.  Este cea mai severă restricție impusă până acum
Sursa foto: Pixabay
10 Apr 2020   •   20:19

De acum înainte, un mesaj primit de un utilizator, care a fost deja redirecționat de cinci ori, mai poate fi redirecționat o singură dată, informează CNN. Aceasta este cea mai severă restricție impusă de WhatsApp până în prezent. 

WhatsApp a sporit gradual măsurile de securitate și a limitat numărul de redirecționări. Acum doi ani, un utilizator putea să redirecționeze un mesaj către 250 de grupuri, fiecare grup având capacitatea de a avea sute de utilizatori. 

Anul trecut însă, acest număr a fost limitat la 5 grupuri. Acum, numărul a fost limitat la un singur grup, pentru a preveni răspândirea informațiilor false legate de COVID-19. 

Spre deosebire de Facebook, compania mamă a aplicației, WhatsApp nu poate filtra mesajele cu conținut fals, motiv pentru care platforma a recurs la aceste măsuri de limitare. 

×
Subiecte în articol: WhatsApp redirectionare mesaje limita
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close