Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 produse de care vei avea nevoie ca tehnician de gene

3 produse de care vei avea nevoie ca tehnician de gene

Profesia de tehnician de gene este una ce îți poate aduce foarte multă satisfacție, însă necesită eforturi constante pentru a oferi servicii de calitate clienților.

3 produse de care vei avea nevoie ca tehnician de gene
Sursa foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2022   •   15:13

Este important să deții toate produsele necesare exercitării acestei meserii în arsenalul tău, cât și să îți perfecționezi tehnica în funcție de noutățile apărute în domeniu. Află care sunt elementele ce nu trebuie să îți lipsească din spațiul de lucru!

De ce ai nevoie pentru a fi tehnician de gene?

Pe lângă un curs de calificare, un spațiu de lucru și practică în domeniu, produsele pe care le utilizezi ca tehnician de gene pot face o reală diferență în rezultatul muncii tale. Îți recomandăm să alegi doar produse de calitate, de la producători recunoscuți internațional și să respecți indicațiile de păstrare de pe ambalaj. De exemplu, adezivii pentru aplicarea extensiilor de gene trebuie păstrați mereu într-un loc uscat și ferit de lumină pentru a-și putea păstra proprietățile. 

Iată o listă succintă a produselor de care vei avea nevoie ca tehnician de gene:

Extensii de gene

Este adevărat că fiecare clientă va avea propriile dorințe în ceea ce privește extensiile pe care și le dorește, însă te poți pregăti dinainte prin achiziționarea unor seturi de extensii de gene standard, care întrunesc așteptările majorității. Lungimea acestora variază de la 6 la 16 milimetri, iar grosimea între 0.03 și 0.20 milimetri. Curbura este, de asemenea, un aspect important, iar culoarea extensiilor nu trebuie nici ea neglijată. 

În funcție de volumul și efectul dorit de clientă, vei alterna lungimea, grosimea și curbura extensiilor, iar pentru un aspect estetic, vei fi nevoită să lucrezi cu lungimi și curburi diferite atunci când le aplici. Achiziționează, așadar, seturi care să se încadreze în aceste standarde, iar ulterior vei putea comanda produse diferite în urma consilierii clientei, după caz. 

Adeziv pentru extensii de gene

Adezivul este unul dintre cele mai importante instrumente de lucru atunci când lucrezi ca tehnician de gene. Există tipuri de adezivi special concepuți pentru a fi utilizați vara sau iarna, cât și tipuri mixte, pentru tehnicienii cu o vastă experiență în domeniu. Felul în care depozitezi adezivul joacă un rol esențial în buna sa funcționare, așa că este recomandat să achiziționezi și un recipient de păstrare odată cu acesta. 

Timpul de uscare este, de asemenea, un aspect relevant. Dacă ești la începutul carierei de tehnician de gene, alege un produs cu timp de uscare mai lent, pentru a putea aplica extensiile de gene în mod corespunzător. 

Aplicatoare și alte instrumente de lucru

Instrumentele și accesoriile aferente aplicării extensiilor de gene nu sunt de trecut cu vederea. Pensetele și microbrushurile de calitate te vor ajuta să menții standardele muncii tale la un nivel înalt, pe când benzile transparente sau cele japoneze, non-iritante pentru ochi vor contribui la o experiență plăcută pentru viitoarele tale cliente. Totodată, este important să achiziționezi și o cutie pentru sterilizarea instrumentelor, pe care să o utilizezi după fiecare sesiune de aplicare a extensiilor. 

O bună etică de lucru te va propulsa printre cei mai căutați tehnicieni în domeniu, alături de pratica și informarea continuă cu privire la noutățile apărute în domeniu.

Ține cont de recomandările noastre și investește în produse de calitate pentru aplicarea extensiilor de gene.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close