Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt beneficiile vopsirii jantelor în câmp electrostatic

Care sunt beneficiile vopsirii jantelor în câmp electrostatic

Pentru multe persoane autovehiculul nu este doar un mijloc de transport ci este o adevărată pasiune.

Care sunt beneficiile vopsirii jantelor în câmp electrostatic
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2022   •   16:30

Pentru alții este un instrument utilizat pentru a putea epata. Indiferent de modul în care este privit propriul autovehicul este necesar ca acesta să arate cât mai bine din punct de vedere estetic.

Un autoturism care arată bine din punct de vedere estetic și care funcționează ireproșabil din punct de vedere tehnic își menține valoarea materială pentru o perioadă de timp mai îndelungată.

Este un aspect foarte important având în vedere că autovehiculul este una dintre investițiile care se depreciază cel mai repede. 

Pentru ca un autovehicul să arate cât mai bine din punct de vedere estetic este necesar ca toate componentele aflate pe autovehicul să arate ireproșabil. În procesul de înfrumusețare a autoturismului jantele joacă un rol foarte important pentru că acestea ies în evidență destul de repede.

Având în vedere că nu întotdeauna condițiile de drum sunt cele mai bune jantele autovehiculului au de cele mai multe ori de suferit. Deteriorarea jantelor este un proces care afectează imaginea autovehiculului motiv pentru care trebuie ca această problemă să fie remediată în cel mai scurt timp posibil. 

Vopsirea jantelor este soluția care rezolvă într-un mod profesionist această problemă. Pentru ca o astfel de situație să poată avea loc este necesar ca procesul de vopsire al jantelor să se desfășoare într-o locație care este specializată să realizeze o astfel de activitate.

Tratarea acestui aspect cu indiferență face ca de cele mai multe ori rezultatul procesului de vopsire să nu fie cel dorit. Așadar, atenție mare la modul în care este aleasă locația în care urmează să fie realizat procesul de vopsire al jantelor.

Vopsirea jantelor în câmp electrostatic este singura modalitate prin care jantele pot arată ideal

Pentru ca jantele să capete un aspect invidiat de către persoanele care văd autovehiculul dar și pentru ca aspectul să aibă o durată de utilizare cât mai mare este necesară identificarea celei mai potrivite soluții. Analizând avantajele oferite de către vopsirea în câmp electrostatic se ajunge la concluzia că această soluție este cea mai potrivită. Iată de ce:

  • Stratul de vopsea aplicată acoperă în proporție de 100% suprafața jantelor ceea ce face ca rezultatul final să fie ireproșabil. În timpul procesului de aplicare a stratului de vopsea nu rămân urme care ar putea să strice imaginea jantelor. 
  • Vopseaua aplicată va avea o durată de utilizare foarte mare. În timpul procesului de vopsire în câmp electrostatic jantele sunt introduse într-un cuptor special pentru ca pelicula de vopsea aplicată să devină mai consistentă și mai groasă. Grație acestui procedeu vopseaua aplicată pe jantă va rezista pentru o perioadă foarte lungă de timp. De asemenea, și nivelul de rezistență al jantelor va avea de câștigat de pe urma acestui procedeu tehnologic.
  • Timpul necesar realizării vopsirii jantelor este mai scurt decât în cazul în care s-ar alege o altă metodă de vopsire.
  • Costul care trebuie achitat pentru a putea avea niște jante ireproșabile din punct de vedere estetic este mic în comparație cu beneficiile oferite dar și în comparație cu alte metode de vopsire a jantelor. Reducerea pierderilor de vopsea din timpul procesului de vopsire este unul dintre motivele pentru care această metodă de vopsire necesită un cost mai mic în comparație cu alte metode existente în acest moment în piața de specialitate.
  • Varietate foarte mare de culori. Grație tehnologiei utilizată în procesul de vopsire în câmp electrostatic se poate alege culoarea dorită dintr-o varietate mult mai mare de culori decât în cazul în care s-ar opta pentru o vopsire tradițională.
  • Contribuția adusă la protejarea mediului înconjurător este un alt avantaj oferit de către această metodă de vopsire a jantelor. Este adevărat că acest beneficiu nu este foarte important pentru mulți dintre noi dar având în vedere că trăim într-o societate care pe zi ce trece devine din ce în ce mai poluată este un beneficiu care din punctul meu de vedere nu poate fi ignorat.

Cum să beneficiezi de cea mai bună vopsire jante SRZ Powdercoating?

Există o serie de detalii care trebuie să fie analizate pentru a putea fi identificată cea mai bună ofertă pentru ca jantele să arate într-un mod cu totul și cu totul spectaculos. Câteva dintre cele mai importante sunt următoarele:

  • Tehnologia utilizată în procesul de vopsire a jantelor. Acesta este unul dintre cele mai importante detalii care trebuie să fie analizat cu o foarte mare atenție. Degeaba lucrează oameni specialiști dacă aceștia nu pot utiliza cea mai performantă tehnologie de vopsire. Având în vedere acest detaliu trebuie apelat doar la o firmă care utilizează cea mai performantă tehnologie existentă în domeniul vopsirii jantelor.
  • Portofoliul de clienți avut. Acesta trebuie să fie cât mai complex pentru a putea demonstra că serviciul de vopsire este unul eficient din toate punctele de vedere.
  • Nivelul de apreciere de care se bucură. Prin analizarea acestui aspect se pot afla informații importante despre calitatea serviciului de vopsire. Pentru a putea ajunge la o concluzie analizând acest aspect trebuie aflate părerile unui număr cât mai mare de persoane. 
  • Rapiditatea cu care se realizează procesul de vopsire dar și costul care trebuie achitat în schimbul acestui serviciu sunt alte două aspecte care trebuie să fie analizate în procesul de identificare a unei locații perfecte pentru realizarea procesului de vopsire a jantelor.
  • Nu în ultimul rând, dacă firma poate vopsi și alte elemente este un detaliu care nu poate fi trecut cu vederea de către persoanele care doresc să conducă un autovehicul care să impresioneze prin aspect.

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close