Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi un lavoar din ceramică modern și calitativ? Iată sfaturile noastre!

Cum alegi un lavoar din ceramică modern și calitativ? Iată sfaturile noastre!

Lavoarul din baia ta trebuia schimbat de ceva vreme, însă nu ai avut timpul necesar sau curajul de a începe căutările?

Cum alegi un lavoar din ceramică modern și calitativ? Iată sfaturile noastre!
Sursa foto: germanquality.ro
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   17:35

Știm că, în acest moment, sunt disponibile foarte multe modele de lavoare moderne pe piață și este posibil să te copleșească acest fapt, însă cu răbdare și urmând anumite sfaturi, vei putea să alegi ce este mai bun pentru tine și baia ta.

După cum poate știi deja, lavoarul trebuie să fie perfect funcțional, rezistent (pentru a nu fi nevoit să îl schimbi după numai câțiva ani) și, bineînțeles, să arate bine. În cazul în care te întrebi ce fel de lavoar ar putea îndeplini toate aceste cerințe, răspunsul este simplu: unul din ceramică. Lavoarele din ceramică sunt recunoscute pentru proprietățile lor și pentru faptul că se integrează perfect în orice baie. Ceramica este rezistentă la șocuri, la zgărieturi, la schimbări bruște de temperatură și la curățarea cu diferite substanțe chimice. Un alt plus al acestui material este faptulă că poate fi curățat foarte ușor, mai ales dacă vorbim despre o ceramică glazurată.

Pentru că vrem să te ajutăm să iei cea mai bună decizie, în continuare îți vom prezenta câteva sfaturi despre cum poți fi sigur că ai ales lavoarul ideal pentru tine.

1. Stabilește tipul de montaj dorit

xistă mai multe feluri de a monta un lavoar. Unele sunt recomandate în cazul băilor mici spre exemplu, dar pot fi folosite cu succes în orice fel de baie. Astfel, trebuie să știi că poți opta pentru următoarele tipuri de lavoare: cu montaj pe mobilier, pe blat, sub blat, lavoar încastrabil, suspendat, lavoar cu picior sau semipicior. Fiecare dintre aceste tipuri are anumite particularitati si trebuie să cântărești foarte bine decizia.

2. Ține cont de dimensiuni

În cazul în care baia este mică, nu vei dori un lavoar cu dimensiuni exagerate, care să te încurce. Este suficient unul care să îți permită să te speli confortabil și care să arate foarte bine. Înainte de a cumpăra un lavoar, măsoară locul disponibil și vezi care ar fi cea mai bună variantă. Este important să nu te abați de la aceste măsurători!

3. Forma contează

În urmă cu mulți ani, nu erau disponibile atât de multe variante de lavoare, nici măcar din punct de vedere al formei: se găseau doar lavoarele clasice, cu formă ovală sau rotunjită. Astăzi, poți opta pentru orice fel de lavoar îți dorești: rotund, rotunjit, oval, pătrat, dreptunghiular, triunghiular, asimetric sau creatii de design speciale. Orice formă ți-ar plăcea pentru lavoar, fii sigur că vei găsi ceea ce îți dorești.

4. Producător

ți recomandăm să ții cont de acest lucru. Producătorii de tradiție, care fabrică obiecte sanitare de mai bine de un secol, comercializează cele mai bune lavoare, garantând calitatea. Așa că este bine să te informezi în legătură cu producătorii de obiecte sanitare înainte de a cumpăra un lavoar.

În încheiere, sperăm ca informațiile prezentate să te ajute să iei cea mai bună decizie și lavoarul ales să fie în totalitate pe placul tău!

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close