Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi mobilierul pentru o locuință mică: sfaturi și idei

Cum alegi mobilierul pentru o locuință mică: sfaturi și idei

Confortul de acasă este tot ce-ți dorești după o zi lungă la serviciu sau ore întregi petrecute în trafic.

Cum alegi mobilierul pentru o locuință mică: sfaturi și idei
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2022   •   15:21

Dar ce faci dacă locuința ta este mică și nu ai loc suficient pentru amenajări interioare ample? Îți prezentăm în continuare cele mai bune idei de mobilier, astfel încât apartamentul tău să devină căminul cald și primitor pe care îl visezi.

Alege mobilier modular, ca să ai mai mult spațiu în living

Ai nevoie de mobilier funcțional, care să poată fi transformat pentru diverse set-up-uri de care ai nevoie în livingul tău de dimensiuni reduse. Trebuie să folosești eficient fiecare metru pătrat din încăpere și, în același timp, să menții nivelul estetic la cote maxime, ca să obții un ambient agreabil.

Alege seturi de mobilă modulară, din mai multe corpuri independente, ce pot fi grupate în funcție de necesități. Reorganizează livingul cu piese metalice și de sticlă transparentă, amenajări pe verticală și open space. Optează pentru texturi simple, în culori deschise, care să creeze senzația de spațiu. Perfecțiunea stă în detalii, iar grija cu care alegi furnirurile, stofele și decorațiunile reprezintă garanția succesului în amenajarea unei camere mici.

Alege mobilă de dormitor formată din piese multifuncționale

Este important să găsești și pentru dormitor varianta optimă de mobilier. Nu pot lipsi patul, dulapurile, noptierele, dar ai la dispoziție variante compacte, cu elemente multifuncționale. Alege mobilă de dormitor minimalistă, în stil nordic, iar spațiul din camera de odihnă va părea dintr-o dată mai mare și mai primitor.

Utilizează mijloace eficiente de plată și cumpără mobilă pentru locuință în rate fără dobândă*, de la magazinele din rețeaua CardAvantaj. Cele mai importante branduri din domeniul amenajărilor interioare îți propun achiziții la prețuri avantajoase conform posibilităților tale de achitare a ratelor. 

Folosește inteligent spațiile de pe hol, balcon și terasă

Este clar că cea mai bună opțiune de amenajare a unei locuințe mici se bazează pe mobilă rabatabilă, sau prevăzută cu roți, realizată din materiale ușoare. Ca să obții spațiu suplimentar, mută pe balcon sau pe terasa acoperită piesele de mobilier pe care nu le folosești la un moment dat.

Utilizează holurile pentru montarea unor etajere și dulapuri încastrate în perete, ca să eliberezi zonele de depozitare din dormitor sau living. Plasează oglinzi în zonele înguste, ca să dai senzația de spațiu. Folosește spoturi, aplice și lumini inteligente pentru crearea unei ambianțe plăcute. Locuința ta mică va deveni un cămin confortabil și primitor, unde toți ai casei se vor simți excelent.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close