Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Gravează inovația cu GRAVOTECH

Gravează inovația cu GRAVOTECH

Fie că deții un atelier de producție sau de design, ori te gândești să deschizi o afacere profitabilă în aceste domenii, ai nevoie de tehnologii moderne și inovatoare prin care să dai viață celor mai îndrăznețe proiecte, de o calitate superioară. De ce?

Gravează inovația cu GRAVOTECH
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   11:07

Într-o eră digitală și tehnologizată până peste cap, nici gravarea nu mai este ce-a fost. În fruntea acestei revoluții tehnologice stă GRAVOTECH, care oferă mașini de gravat laser de ultimă generație, adaptate nevoilor diverselor industrii.

Fie că deții un atelier de producție sau de design, ori te gândești să deschizi o afacere profitabilă în aceste domenii, ai nevoie de tehnologii moderne și inovatoare prin care să dai viață celor mai îndrăznețe proiecte, de o calitate superioară. De ce?

Un brand care se respectă își dorește să fie urmărit peste tot de sigla sa - pe portofele, brelocuri, insigne sau plăci. Un stăpân de animale responsabil își gravează pe medalionul zgărzii numărul de telefon. O persoană creativă și darnică va alege să ofere cadou un obiect personalizat prin gravură laser.

Și tu încă te gândești dacă să îți achiziționezi mașini de gravat laser?!

Oferă finețe oricărei gravuri

Spre deosebire de metodele clasice de gravare, gravarea laser oferă o finețe aparte produselor și poate realiza detalii greu de gravat prin alte metode,

datorită tehnologiei și echipamentelor extrem de precise și rapide. Indiferent de proiectul la care se lucrează, fie că este vorba de personalizarea unui cadou sau de realizarea unor producții în serie, cu mașinile de gravare cu laser poți crea linii subțiri, texte minuțioase sau imagini complexe, cu o acuratețe incredibilă. Tocmai de aceea, sunt indispensabile afacerilor ce acordă o atenție deosebită la detalii, mai ales bijutierilor care inscripționează povești pe bijuterii de lux.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dacă ai luat decizia (corectă, de altfel) de a investi într-o mașină de gravat cu laser însă nu știi pe care s-o alegi, echipa Gravimex din Suceava îți stă la dispoziție și te poate ajuta să alegi din cele 17 de modele profesionale, pe cel mai potrivit tipului tău de afacere.

Vrei să inscripționezi produse din plastic, lemn, hârtie sau plută? Atunci vei avea nevoie de un echipament laser cu CO2 ce se remarcă printr-o viteză de până la 2.540 mm/s. Sau poate vrei să inscripționezi metale, precum aurul, argintul, alama, cuprul, inoxul sau oțelul? Laserul Fiber este prevăzut cu lentile galvanometrice, perfecte pentru a grava la viteze mari materiale rezistente.

Printre multitudinea de modele disponibile în oferte, aceleași caracteristici atrag și cel mai exigent producător. Mașini de gravat laser marca GRAVOTECH sunt accesibile, versatile, economice, ergonomice, precise datorită sistemului autofocus, oferă un contrast puternic, prezintă interfețe intuitive și sunt create cu gândul la confortul utilizatorului.

Avantajele supreme ale acestora le reprezintă însă versatilitatea și flexibilitatea. Sunt proiectate pentru a fi utilizate într-o multitudine de domenii, de la personalizarea obiectelor de uz personal sau comercial, trofee sau plăci și până la componente industriale și pe o multitudine de materiale, de la lemn, sticlă și pânză, până la metal, plastic și piele.

Prețurile acestora reflectă toate aceste caracteristici, dar și calitatea, precizia (2 microni) și durata mult mai mare de funcționare a sursei laser, de minim 3000 ore, precum și faptul că au un soft propriu, sunt mai compacte și mult mai silențioase. Ca să puteți munci în armonie și liniște. :)

Livrarea se face în funcție de modelul ales, din stocul existent sau pe comandă, între 2 și 8 săptămâni. Implicarea distribuitorului nu se oprește aici, căci la cerere și contra-cost, poate instala și pune în funcțiune produsul sau îl poate repara, chiar și după ce expiră termenul de garanție. Pentru că, alături de Gravimex.ro, clienții beneficiază nu doar de tehnologie de vârf, ci și de experiența, expertiza și suportul unei echipe dedicate.

Partenerul perfect în proiectele cu un nivel superior de calitate

Cu o experiență de peste 60 de ani, GRAVOTECH este lider mondial pe piața tehnologiilor de gravare, o referință în această industrie, datorită echipamentelor și serviciilor pe care le oferă, ce se remarcă prin calitate și fiabilitate, depășind și cele mai exigente standarde de performanță stabilite de industrie.

Gravimex este un importator și distribuitor autorizat al mașinilor de gravat profesionale fabricate de către firma GRAVOTECH din Franța, în spatele căruia se află o echipă entuziastă, tânără, profesionistă și expertă în gravare. Cunoscând ca în palmă caracteristicile și funcționalitățile mașinilor de gravat, echipa din Suceava este un partener perfect pentru afacerile care caută să aducă la un alt nivel calitatea proiectelor sale, oferind o gamă largă de servicii.

Și știi ce este cel mai fain? Că nu oferă doar un catalog de produse, ci și consultanță pentru a lua cea mai bună decizie, dar și posibilitatea de a comanda o mulțime de accesorii, precum menghină, suporți sau materiale de gravură, pentru ca tu să economisești timp și bani.

Dacă ai ajuns aici din curiozitate și nu ai nevoie de un echipament de gravare, ci de mașini de marcat prin micro-percuție și zgâriere, consumabile sau alte servicii, tot ai nimerit bine. Gravimex are o ofertă complexă de echipamente, pentru cele mai exigente gusturi și cele mai îndrăznețe proiecte. Dar te poți convinge singur parcurgând catalogul online.

Alege gravimex.ro pentru a grava inovația și profesionalismul afacerii tale! Nu o spunem doar noi, ci și clienții mulțumiți de serviciilor lor ireproșabile.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close