Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de bijuterii de la Chic Bijoux pentru proaspete mămici

Idei de bijuterii de la Chic Bijoux pentru proaspete mămici

Nașterea unui copil este un moment minunat și deosebit de important atât pentru părinți, cât și pentru persoanele apropiate.

Idei de bijuterii de la Chic Bijoux pentru proaspete mămici
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2022   •   12:24

Marchează acest moment cu o amintire foarte specială! Bijuteriile, mai ales cele personalizate sunt uimitoare pentru a fi dăruite unei noi mămici și o vor face să se simtă foarte specială în acest moment important. Fie că tu ești mămică și vrei să cumperi bijuterii pentru tine, pentru a marca acest moment sau dorești să cumperi un cadou pentru cineva cunoscut, avem ideile perfecte pentru tine!

Set pentru mamă și bebeluș

O brățară pentru copii cu șnur este perfectă pentru orice nou-născut. Brățările din argint sau aur cu șnur roșu de la Chic Bijoux sunt disponibile într-o gamă largă de modele și gravuri, pentru a face din acestea amintiri unice. Având un șnur ajustabil, aceste modele pentru copii sunt perfecte pentru a fi păstrate pe măsură ce bebelușul tău crește și se îndreaptă către copilărie!

De asemenea, seturile pentru mamă și bebeluș de la Chic Bijoux sunt realizate cu drag și cu o mulțime de sentimente pentru a celebra legătura supremă dintre un părinte și copil. Create ca seturi de brățări asortate, acestea semnifică faptul că viitorul începe împreună! Îți prezentăm mai jos Setul "Cea mai dulce așteptare", format din două bratari cu snur rosu, un bănuț personalizat pentru mamă ș un model cu piciorușe pentru bebe. Acestea sunt create din Argint 925. Acest set reprezintă dovada faptului că cel mic/cea mică îți va înconjura viața în iubire și clipe frumoase.

Bijuterii strălucitoare

Primele etape ale maternității pot fi copleșitoare, așa că o bijuterie uimitoare pentru femei este modul perfect de a arăta unei proaspete mame că este specială! Faceți-o pe persoana iubită să se simtă apreciată cu o bijuterie de înaltă calitate, cum ar fi o brățară strălucitoare sau un colier deosebit.

De exemplu, lănțișorul din aur galben 14K cu pandantiv Mom si 2 picioruse este un cadou delicat și sentimental pentru o mamă iubită. O piesă pe care o va prețui mereu și o modalitate de a purta pretutindeni cu ea iubirea familiei și mândria de a fi mamă. Bijuteria este compusă din pandantivul cu cel mai dulce cuvant "Mom" și 2 piciorușe atașate și gravate cu nume. La cerere, modelul poate fi realizat și cu unul sau mai multe piciorușe.

De ce este recomandat un cadou personalizat?

Bijuteriile personalizate sunt modalitatea perfectă de a oferi un cadou care va însemna mult. Înțelegem importanța sărbătoririi momentelor speciale din viață, motiv pentru care știm că dacă optați pentru adăugarea unui mesaj personalizat pe bijuteriile pe care le veți oferi cadou, veți crea un obiect unic, neprețuit. La chicbijoux.ro gravarea este realizată de profesioniști, cu pasiune și dedicare.

Pe chicbijoux.ro există o gamă largă de cadouri care sunt perfecte pentru proaspetele mămici și pentru bebelușii lor! Realizate cu o măiestrie de înaltă calitate, bijuteriile disponibile sunt atemporale și vor rezista cu siguranță testului timpului. De asemenea, toate piesele au un finisaj premium care va asigura persoanei dragi o amintire minunată pentru totdeauna.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Reguli noi pentru vânzători, în piețele din România
x close