Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Noi.ro, comunitatea celor care cumpără practic - descoperiți varietatea de produse de aici

Noi.ro, comunitatea celor care cumpără practic - descoperiți varietatea de produse de aici

V-ați gândit cum să vă optimizați timpii de aprovizionare? Unele produse nu le comandați prin agenți sau nu vă convine asta, iar magazinul deținut trebuie menținut cu stoc disponibil non stop. Pentru cei care își caută o manieră mai practică ca oricând de a cumpăra cele necesare pentru rafturile shop-ului deținut Noi.ro este soluția.

Noi.ro, comunitatea celor care cumpără practic - descoperiți varietatea de produse de aici
de Georgiana Adam    |    30 Sep 2021   •   10:45

Pentru cei care își caută o manieră mai practică ca oricând de a cumpăra cele necesare pentru rafturile shop-ului deținut Noi.ro este soluția.

Online este mai simplu, practic și eficient, cu Noi.ro

Noi.ro este unul din acele magazine de tip cash and carry unde veți găsi sortimente diverse de produse, din categorii la fel de diverse, alimentare și nealimentare. Aici veți găsi tot ce este necesar pentru magazinul deținut.

Mai mult decât atât, Noi.ro are o abordare mai practică. Se adresează publicului și cu platformă online. Comenzile plasate pot fi ridicate din magazin, paletizat dacă este cazul. Clienții au zonă special destinată ridicării comenzilor.

O astfel de practică înseamnă automat timp optimizat în ceea ce privește aprovizionarea. Dacă până acum obișnuiați să delegați un angajat în mod special pentru a cumpăra produsele necesare magazinului, acum online-ul substituie deplasările și timpul pierdut printre rafturi. Navigați printre rafturile virtuale, descoperiți categoriile de produse specifice pe care le căutați sau chiar descoperiți și altele noi pe care să le introduceți și în magazinul vostru. Articolele pentru școală sunt printre cele mai căutate, spre exemplu.

Dacă ați bifat diversitatea de stoc, mai rămâne să stabiliți și un preț avantajos. Este al doilea criteriu destul de important pentru orice consumator. Iar pentru asta, veți descoperi la Noi prețuri de achiziție competitive pe piață.

Noi.ro, magazinul care vă încântă cu 40.000 de produse

Din diversitatea de produse regăsite aici amintim de cele din zona food - alimente de bază și produse conservate -, pe cele din nișa curățenie și accesorii pentru curățenie, vase și recipiente. Descoperiți totodată produsele de îngrijire, pentru adulți și bebeluși, dar și cele ce țin de activitățile sezoniere.

Cumpărăturile pe care le faceți aici pot fi răsplătite cu un discount de 1% pentru comenzile mai mari de 3000 lei, respectiv de 3% pentru comenzi mai mari de 10000 de lei.

Cumpărați practic, vindeți avantajos

Echipa de la noi.ro vă poate consilia atât în magazinul fizic, cât și online. Vă pregătește comenzile, acestea vor fi gata ambalate pentru ridicare și transport. Un cumul de avantaje care vă ajută să deserviți la rândul vostru publicului interesat să cumpere cele necesare de zi cu zi. Fidelizați clienții totodată, oferind constant motive să vă treacă pragul. Iar asta puteți face având în spate un plan bine pus la punct, achiziții făcute mai ușor ca oricând, din platforma noi.ro.

Vorbim aici despre comunitatea celor care au înțeles că dinamica zilelor noastre impune o schimbare. Consumatorul la ora actuală caută rapiditate, acces facil la produse, își dorește prețuri bune și corecte, își dorește calitate și diversitate și toate acestea să le găsească în același loc. Sună imposibil? Nu, iar noi.ro va pune la dispoziție această diversitate, de la produse alimentare la cele de îngrijire sau pentru casă.

Contact:

[email protected]

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close