Antena 3 CNN Economic Job-ul unde primești 1200 de euro salariu, fără studii superioare! Sunt sute de anunțuri de angajare pentru acest post

Job-ul unde primești 1200 de euro salariu, fără studii superioare! Sunt sute de anunțuri de angajare pentru acest post

Există sute de anunțuri pe platformele online de angajare, pentru un job la care se oferă salarii de până la 1.200 de euro net. Atenție! Candidatul ideal nu trebuie să aibă studii superioare.

Job-ul unde primești 1200 de euro salariu, fără studii superioare! Sunt sute de anunțuri de angajare pentru acest post
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    20 Mar 2023   •   12:26

Este vorba despre managerii de securitate, care sunt extrem de căutați în ultima perioadă. 

Salariul pentru un astfel de job pleacă, de regulă, de la 900 de euro și poate ajunge până la 1.200 de euro, potrivit platformei de recrutare online BestJobs.  

”Managerul de securitate dezvoltă noi practici pentru echipa de operațiuni şi ghidează echipa pe care o are în subordine.  

Candidatul ideal pentru acest rol are studii medii sau superioare, pregătire profesională cu privire la planificarea/ executarea activităților de pază şi cunoștințe despre activitatea de securitate, precum şi abilități puternice de comunicare, rezolvare a problemelor şi planificare. 

Experiența profesională pe un post similar reprezintă un plus în candidatura unei persoane. 

În prezent, cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziții o regăsim în București, Cluj și Galați, iar oferta salarială medie este de 900-1.200 euro/lună”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZiarulFinanciar

Citește și: Se fac angajări în România! Salarii de până la 1.500 de euro, fără diplomă de bacalaureat

Iar pe lângă salariul extrem de atractiv, oferta de muncă vine la pachet cu diferite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă precum: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, pensie privată, tichete de masă, asigurare de viaţă şi/sau accidente sau decontarea transportului. 

În acest moment, nu mai puțin de 513 posturi vacante pentru poziţia de manager de securitate sunt disponibile pe platforma BestJobs, dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.  

×
Subiecte în articol: manager de securitate
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close