Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Procurorii DNA au descins la trei instituții de stat din Argeș, într-un dosar de fraudă cu locuințe

Procurorii DNA au descins la trei instituții de stat din Argeș, într-un dosar de fraudă cu locuințe

Procurorii DNA au descins la trei instituții de stat din județul Argeș, inclusiv la Primăria din Ștefănești, într-un dosar de fraudă cu locuințe.

Procurorii DNA au descins la trei instituții de stat din Argeș, într-un dosar de fraudă cu locuințe
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Sep 2023   •   17:33

Procurorii DNA au dispus, joi, percheziții la trei instituții de stat, fiind vorba despre Consiliul Județean Argeș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș și Primăria Ștefănești.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au fost desfășurate în baza unui dosar de fraudă cu locuințe, anchetatorii suspectând faptul că ar fi fost ridicate prețurile unor imobile care urmau să fie cumpărate, cu bani de la stat, pentru persoanele defavorizate.

Astfel, în baza unui proiect desfășurat de Consiliul Județean Argeș, în care beneficiar este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, prețurile a patru locuințe aflate în orașul Ștefănești ar fi fost supraevaluate, după o înțelegere între cele două părți.

Mai clar, anchetatorii vorbesc despre o licitație trucată, urmând ca persoanele implicate să dea explicații în fața procurorilor.

Citește și: Membri ai formației Șuie Paparude, implicați într-un accident rutier, la Timișoara

×
Subiecte în articol: perchezitii dna Argeş
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close