Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Regele păcănelelor, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Când o să pronunţe 'Sorin Constantinescu', în secunda 2 îl dau în judecată"

Regele păcănelelor, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Când o să pronunţe 'Sorin Constantinescu', în secunda 2 îl dau în judecată"

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, cunoscut ca Regele păcănelelor, spune că nu l-a şantajat în niciun moment pe premierul Marcel Ciolacu.

Regele păcănelelor, mesaj pentru Marcel Ciolacu: "Când o să pronunţe 'Sorin Constantinescu', în secunda 2 îl dau în judecată"
Sursa foto: instagram.com/sorinconstantinescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2023   •   18:14

Sorin Constantinescu amenință că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu, după acuzaţia de şantaj.

Nu există niciun şantaj, niciun fel de dovadă de şantaj, spune Constantinescu.

"Deocamdată, dânsul (Marcel Ciolacu - n.red.) a fost foarte rezervat şi a bătut numai apropouri şi a zis un nume Sorin, poate e Sorin Grindeanu (...) Poate să fie oricare Sorin.

În momentul când o să pronunţe Sorin Constantinescu în secunda 2 îl dau în judecată, pentru că nu am şantajat niciodată”, a spus Sorin Constantinescu, specialist în industria jocurilor de noroc, la Antena 3 CNN.

Acesta a adăugat: "Sunt anti PSD, pentru că nu îmi place unde a ajuns România în momentul de faţă".

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: "Mergem înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Scoatem toate păcănelele în afara localităților"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va merge mai departe cu reglementarea jocurilor de noroc și că nu are "nicio problemă" cu amenințările din partea "industriei păcănelelor".

"Solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii și de un șantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător că nu știu ce Sorin stă la masă cu liderul populiștilor", a spus, recent, Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close