Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre gafa comisă de deputatul USR Cristian Ghinea: „A dat cu banul?”

Mircea Badea, despre gafa comisă de deputatul USR Cristian Ghinea: „A dat cu banul?”

Mircea Badea, despre gafa comisă de deputatul USR Cristian Ghinea: „A dat cu banul?”
13 Apr 2017   •   00:23

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei gafa făcută de deputatul USR Cristian Ghinea, când a fost întrebat despre o lege pe care o votase cu doar o zi înainte.  

„Începem cu un domn foarte agresiv, foarte convins că e deștept. (...)Ce a făcut domnul? O conferință de presă! Cu o zi înainte votase legea care spunea că în localităţile unde minorităţile ating cel puţin 20% din totalul locuitorilor trebuie să aibă personal medical cunoscător al limbii respective. Ce a răspuns când a fost întrebat?”, s-a întrebat retoric realizatorul.  

"Trebuie să văd subiectul, nu pot să raspund aşa brusc. Noi ne profesionalizăm şi luăm decizii de comun acord. Vom lua o decizie. A? A fost votată deja în Camera Deputaţilor? Trebuie să mă gândesc. Sunt multe lucruri în plen votate. Să văd despre ce e vorba. Ăăăă. Da. Aşa e. Am votat această lege. Bănuiți bine. Verific! Au trecut multe legi în câteva minute. E nerezonabil să credeți că parlamentarii sunt specialişti în toate legile. Am votat pentru", a declarat Ghinea într-o conferință de presă.

„Păi bine Ghinea, dacă tot salvezi România, e bine să spui public și în funcție de ce. Ai votat pentru, de ce nu ai votat contra? Ai dat cu banul, ai jucat antante dize mane pe? Cum ai luat decizia să votezi pentru și nu contra?”, a mai comentat Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close