Antena 3 Emisiuni News Hour with CNN Cîțu, către miniștri: ”Nu accept solicitări de 40 de miliarde, când au rămas 20 de miliarde de lei necheltuiți”

Cîțu, către miniștri: ”Nu accept solicitări de 40 de miliarde, când au rămas 20 de miliarde de lei necheltuiți”

de Mia Lungu    |    04 Aug 2021   •   16:25
Cîțu, către miniștri: ”Nu accept solicitări de 40 de miliarde, când au rămas 20 de miliarde de lei necheltuiți”
Sursa foto: Hepta

”Nu accept solicitări pentru alocare suplimentară, la rectificarea bugetară, a 40 de miliarde lei, din moment ce execuția, după 6 luni, arată că au rămas 20 de miliarde de lei necheltuiți.”, a transmis premierul Florin Cîțu, miercuri, referitor la rectificarea bugetară: ”Cer responsabilitate și performanță de la miniștri”.

”Cer responsabilitate și performanță de la miniștri. Nu accept solicitări pentru alocare suplimentară, la rectificarea bugetară, a 40 de miliarde lei, din moment ce execuția, după 6 luni, arată că au rămas 20 de miliarde de lei necheltuiți. Românii trebuie să știe că, în mandatul meu, nu ne batem joc de banii lor”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că a făcut o primă variantă a rectificării bugetare, iar în cel mai scurt timp va transmite documentul liderilor Coaliției.

El preciza că încă așteaptă de la „toți miniștrii” să prezinte execuția bugetară pentru primul semestru.

„Pentru următoarele 6 luni, solicit mai multă responsabilitate în cheltuirea banului public și atingerea tuturor țintelor din buget, pe care ni le-am asumat la începutul anului”, mai spune Cîțu.

Florin Cîțu, avertisment pentru miniștri: ”Solicit mai multă responsabilitate în cheltuirea banului public”

Premierul Florin Cîțu a făcut o primă variantă a rectificării bugetare, ocazie cu care și-a avertizat miniștri din Guvern să fie mai responsabili cu modul în care cheltuie banii publici în următoarele 6 luni.

”Am făcut o primă variantă a rectificării bugetare.

În cel mai scurt timp voi transmite documentul liderilor Coaliției de guvernare.

Încă aștept ca TOȚI miniștrii să prezinte execuția bugetară pentru primul semestru.

Pentru următoarele 6 luni, solicit mai multă responsabilitate în cheltuirea banului public și atingerea tuturor țintelor din buget, pe care ni le-am asumat la începutul anului”, a scris Florin Cîțu, luni, pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close