Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum a fost resimțit cutremurul din Taiwan de la etajul 32: "Eram ca într-o barcă"

Cum a fost resimțit cutremurul din Taiwan de la etajul 32: "Eram ca într-o barcă"

Un cutremur de 7,4 a devastat Taiwanul, a ucis nouă oameni și a rănit 882 de persoane. În mai puțin de cinci ore, 76 de replici puternice au fost înregistrate acolo. Operațiunile de salvare sunt în plină desfășurare. În multe zone sunt oameni dați dispăruți despre care se crede că ar fi prinși sub dărâmături.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   18:59

Cutremurul puternic a provocat și alunecări de teren, iar autoritățile au luat decizia să închidă mai multe autostrăzi. Dana Mladin, producător TV, a vorbim la News Hour With CNN despre cum a simți ea cutremurul de la etajul 32 al unui hotel din Taiwan. 

"La etajul 32 s-a simțit foarte rău. M-a trezit din somn cutremurul. Ceea ce mă speria cel mai tare era faptul că nu se termina Eram ca într-o barcă.

După cutremur, viața este absolut normală aici. Oamenii sunt la plimbare și cumpărături. 

Am stat 12 ore pe stradă pentru că acolo mă simțeam mai în siguranță. Viața decurge normal aici.

Am vorbit cu câțiva turiști, și ei au simțit cutremurul la fel de mult ca mine. Mergând cu taxiul prin oraș, am văzut cum localnicii erau foarte liniștiți", a povestit Dana Mladin. 

×
Subiecte în articol: cutremur Taiwan
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close