Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "I-ar fi dat cu un termos în cap la copil, i-a spart capul și a murit": Mărturia cutremurătoare a bunicii lui Raul, băiețelul român ucis de părinți în Belgia

"I-ar fi dat cu un termos în cap la copil, i-a spart capul și a murit": Mărturia cutremurătoare a bunicii lui Raul, băiețelul român ucis de părinți în Belgia

Avem noi informaţii despre cazul băiatului român din Belgia, în vârstă de 9 ani, ucis cu sânge rece de tatăl său vitreg. Rudele din România ale lui Raul au vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre crima odioasă.

de Mia Lungu    |    19 Apr 2023   •   18:10

Trupul neînsufleţit al copilului a fost ascuns iniţial sub patul surorii sale, cu trei ani mai mare. Apoi, a fost aruncat de părinți într-un lac, sub privirile îngrozite ale copilei.

Mama băiatului de 9 ani, ucis în Belgia de tatăl vitreg, a încercat să ascundă atrocitatea comisă de concubin. Luni de zile, Ioana le-a servit bunicilor, care l-au crescut ani de zile pe Raul, diferite pretexte pentru a acoperi lipsa băiatului.

"În noiembrie ultima dată l-am văzut pe copil pe cameră, la ea pe telefon. Și a sunat să ne arate copilul. Nu voia nicicum, a zis că ba se culcă copilul, ba că-i afară, ba că e la magazin.", a povestit bunica lui Raul.

Citește și: ”A descris acel sunet de mai multe ori! Era exact ca într-un film de groază” Ce a povestit Ioana, sora lui Raul, copilul ucis de părinți în Belgia

Bunicii mărturisesc că băiatul avea adesea vânătăi din cauza bătăilor crunte la care era supus de propria mamă. Nu o dată, copilul s-ar fi plâns bunicilor din România de chinul prin care trece. De aici și teamă de a reveni în Belgia.

"Venea la noi și ne prindea pe amândoi așa în brațe, că mama, tată, nu mă lasă că mama mă omoară. Așa mi-a zis. Nu mă mai duc acasă, ține-mă aici. Se ruga de noi să-l ținem aici. Și când venea la noi, tot era vânat pe picioare, pe mâini, pe gât, pe față. l-o bătut cu cureaua pe copil.", spune bunica băiatului.

"Am auzit că l-or fi ținut în casă, sub pat, pe copil"

Unchiul lui Răul, stabilit în Germania, a fost cel care a dat alertă la autorități, după ce sora sa l-a amenințat printr-un mesaj că își va ucide fiica, în vârstă de 12 ani.

Pentru Raul a fost însă mult prea târziu. Atât mama să, cât și tatăl vitreg, au fost arestați pentru crimă, iar sora copilului, devenită martor-cheie în anchetă, le-a dezvăluit bunicilor că...

"Mamă-sa l-a bătut, că i-ar fi dat cu un termos în cap la copil, că i-a spart capul și a murit copilul. Zic, spune tu, copilo, care-i treaba cu copilul. S-a apucat să-i scrie după aceea mesaj că-i mort copilul, că nu mai trăiește, că e mort din ianuarie, din 31 ianuarie. Și am auzit că l-or fi ținut în casă, sub pat, pe copil."

Apoi, trupul neînsuflețit al lui Raul a fost pus într-o geantă și aruncat într-un lac, sub privirile îngrozite ale surorii sale. Acum, la 3 luni distanță de la crimă, cadavrul copilului a fost recuperat. Bunicii din România speră ca trupul băiatului să fie repatriat, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

×
Subiecte în articol: râul Belgia bunici baietel
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close