Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Planul diabolic al bătrânei din Ilfov și-a otrăvit toată familia. Anchetatorii au ridicat noi probe

Planul diabolic al bătrânei din Ilfov și-a otrăvit toată familia. Anchetatorii au ridicat noi probe

Noi cercetări în cazul familiei otrăvite cu mercur, din judeţul Ilfov. Criminaliştii s-au întors la faţa locului pentru a ridica noi probe care urmează să fie supuse unor analize de laborator.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   18:55

Rudele bătrânei care ar fi pus otravă în mâncare se simt rău în continuare. Acestea au vorbit în exclusivitate pentru jurnaliştii Antena 3 CNN despre arsenalul periculos ţinut de vârstnică.

Cercetările au fost reluate de poliţişti în casa bătrânei acuzată de propria familie de practici necurate. După câteva ore de căutări, poliţiştii au plecat cu noi dovezi împotriva bătrânei.

Oamenii legii au găsit recipiente cu substanţe care urmează să fie analizate de către specialişti în laborator.

Aceasta este sticluţa cu mercur găsită în geanta femeii care a vrut să-şi ucidă ginerele. "Nu-mi revin! O bătrânică mă alimenta cu cafea şi punea mercur în ea"

După ce au fost supuşi unor investigaţii medicale, atât ginerele bătrânei cât şi nepotul şi chiar fiica celei suspectate de acţiunea criminală şi-au dat seama că au ingerat mercur.

Bătrâna spre care arată cu degetul întreaga familie este cercetată penal, urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, iar dacă se dovedeşte că a avut discernământ în perioada în care se suspectează că şi-ar fi intoxicat familia riscă să fie acuzată de tentativă de omor.

Citeşte şi: Otrăvit de soacră cu mercur. Imagini cu flaconul găsit de bărbatul din Ilfov în geanta femeii de 83 de ani 

×
Subiecte în articol: Mercur otrava Ilfov probe anchetatori
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close