Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Terapia prin frig extrem care îi ajută pe oameni să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine

Terapia prin frig extrem care îi ajută pe oameni să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine

Metoda omului de gheață Wim Hof câștigă tot mai mulți adepți în Statele Unite, acolo unde locuitorii au fost confruntați cu temperaturi extreme în ultima perioadă.

Terapia prin frig extrem care îi ajută pe oameni să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine
Sursa foto: Getty images | mihtiander
de Ştefan Petrică    |    06 Ian 2023   •   20:00

Wim Hof este un speaker motivațional olandez și un atlet remarcabil pentru capacitatea sa de a rezista la temperaturi foarte scăzute.

El a deținut un record mondial pentru înot sub gheață și deține un altul pentru un semi-maraton cu picioarele goale pe gheață și zăpadă.

Hof atribuie realizările sale remarcabile tehnicilor sale speciale de respirație, expunerii la frig și concentrării mentale.

"Omul de gheaţă" a apărut în numeroase documentare și cărți și are un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare.

Metoda Wim Hof este un sistem de exerciții de respirație, expunere la frig și meditație despre care Hof spune că îi poate ajuta pe oameni să își îmbunătățească sănătatea și starea de bine.

×
Subiecte în articol: terapie stare de bine Wim Hof
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close