Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine "A murit de supărare că nu a putut să facă ceea ce îi place". Avocata lui Bogdan Socol rupe tăcerea după moartea comentatorului

"A murit de supărare că nu a putut să facă ceea ce îi place". Avocata lui Bogdan Socol rupe tăcerea după moartea comentatorului

Avocata lui Bogdan Socol, Silvia Uscov, a declarat, în direct la Antena 3 CNN, că celebrul comentatori sportiv "a murit de supărare" pentru că "nu a putut să facă ceea ce îi place".

de Mihaela Bîrzilă    |    Ştefan Petrică    |    11 Feb 2023   •   13:49

"Am rămas socată de această veste. Știam că face acest sport extrem, ca hobby pe care și-l găsise în urma dezamăgirilor pe care le a avut.

Pe 29 ianuarie a publicat un articol în care își exprima dezamăgirea că nu a găsit loc la nicio televiziune să facă ceea ce-i plăcea cel mai mult, respectiv să comenteze meciuri sportive.

Cred că pot să spun că a murit de supărare, decât de orice altceva, că nu a putut să facă ceea ce îi place.

Ultima dată am vorbit cu el acum două săptămâni, pentru că primisem citația pentru 25 aprilie, când urma să aveam un termen de judecată în apel, Bogdan fiind clientul meu.

Citeşte şi: Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit la 42 de ani, înecat în apele îngheţate ale unui lac 

Si acum două seri mi-a comentat o postare pe Facebook.

Am considerat ca făcea un sport extrem care l-ar putea pune în pericol, cu toate astea, am văzut că se antrena cu profesioniști, dar ca în orice sport extrem, o secundă poate să fie fatală.

Bogdan a murit fără să știe cât de mult era apreciat. Cred că niciodată nu a știut cât de apreciat este.

El era căsătorit si avea trei copii, care au rămas acum fără tată. Îi iubea enorm. Îmi pare rău că a murit trist", a declarat Silvia Uscov, avocata lui Bogdan Socol, pentru Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Bogdan Socol decedat avocata
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close