Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tendinţe 2021: Ce se poartă primăvara aceasta

Tendinţe 2021: Ce se poartă primăvara aceasta

Primăvară, soare, în sfârşit un pic mai cald. Ce poate fi mai nimerit şi mai feminim decât să renunţi la pantalonii pe care i-am purtat 24 de ore, 7 zile pe săptămână şi să-i înlocuim cu fuste. Mini, medii, lungi, clasice sau îndrăzneţe. Ce combinaţii sunt în trend aflăm imediat, stilul anilor 60 este din nou recomandat de stilişti.

Tendinţe 2021: Ce se poartă primăvara aceasta
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Mihăilă    |    15 Apr 2021   •   11:04

''Începând cu 2021 ce este foarte interesant este că designerii au ales o nouă decadă favorită pe care să o exploateze și aceasta este cea a anilor 60 și când ne gândim la anii '60, la ce ne gândim? Ne gândim la fuste mini, la rochii mini, la tot ceea ce este cu croiul acela în A, culori aprinse și practic ne încurajează în ciuda situației în care ne aflăm să fim îndrăznețe, să fim sexy, să fim fresh, de ce nu. Dar niciodată nu vom renunța la siluetele clasice, desigur'', spune Lucy Faur, stilist.

Și dacă ne dorim să fim în ton cu primăvara, stiliștii spun să uităm de nuanțele de alb și negru.

''În sezonul cald, bineînțeles, că întotdeauna este mai plăcut și mai potrivit să purtăm culori, în deoseb pasteluri''

Iar doamnele și domnișoarele mai îndrăznețe sunt încurajate să opteze și pentru culorile mai îndrăznețe, cum ar fi cele neon.

''Din toate nuanțele neon, ne îndeamnă designerii să mergem pe verde neon. Este îndrăzneț, dar am observat foarte multe branduri care și-au adaptat stilurile și siluetele consacrate pe această nouă nișă''.

Și pentru că nu e suficient de cald, dresurile sunt necesare încă. 

''Dresurile, cele cu personalitate, sunt foarte în țendință în acest moment. Însă, dacă luăm în calcul dresul acela de culoarea pielii, acela nu trebuie să mai existe în garderoba noastră de foarte mulți ani deja''.

Din fericire, fustele sunt extrem de versatile și pot fi introduse cu ușurință într-o mulțime de stylinguri.

''Pot face parte dintr-un styling casual, office, de ce nu, dacă mai avem birouri sau întâlniri unde să mergem să ne desfășurăm activitatea profesională. Ele pot fi desigur, bineînțeles, elegante''.

 Lucy Faur va compune imediat două ținute - una elegantă și una casual, cu aceeași fustă. Ce a ieşit, vedeţi în materialul video de mai jos.


 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close