Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei 11 membri ai clanului Duduianu au fost reținuți. Ce au găsit mascații la percheziții

11 membri ai clanului Duduianu au fost reținuți. Ce au găsit mascații la percheziții

Imaginile momentului: membri ai clanului Duduienilor, cunoscuţi interlopi, au fost călcaţi de trupele speciale. În ediția de marți seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat mai multe dosare răsunătoare ale DIICOT în care au fost implicate diferite clanuri de interlopi din România.

11 membri ai clanului Duduianu au fost reținuți. Ce au găsit mascații la percheziții
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2022   •   21:40

Cu armele în mână şi cu câinii de urmă alături, mascaţii au descins în casele lor din Călăraşi şi Ialomiţa, unde au găsit mii de euro dar și patru autoturisme, pe care le-au confiscat.

Potrivit anchetatorilor, aceştia sunt acuzaţi că au furat electrocasnice, componente IT, catalizatoare, roboți, trotinete electrice, de 200 de mii de euro. 

19 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi din societăți comerciale 

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța, pun în executare 19 mandate de percheziții domiciliare, în județele Ialomița și Călărași. 

Perchezițiile sunt efectuate la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 200.000 de euro.

Vor fi puse în executare 10 mandate de aducere. 

La activități participă și jandarmi.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close