Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ianis Hagi, despre relația cu regele fotbalului românesc: "Niciodată nu a fost strict cu mine"

Ianis Hagi, despre relația cu regele fotbalului românesc: "Niciodată nu a fost strict cu mine"

Fiul lui Hagi a vorbit despre relația cu Gheorghe Hagi, dar și modul în care i-a influențat cariera. Hagi nu a fost un tată strict, așa cum a povestit Ianis la Antena 3, dar întotdeauna a știut cum să îi fie alături și mai ales ce sfaturi să îi ofere, în special în fotbal.

Ianis Hagi, despre relația cu regele fotbalului românesc: "Niciodată nu a fost strict cu mine"
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   23:18

"Când eram mic, mereu îmi spunea să merg să mă distrez, să joc fotbal, să îmi placă și să mă joc cu mingea foarte mult. Niciodată nu a fost strict, să îmi spună ce să mănânc sau culcă-te la o oră și trezește-te la o oră.

Cred că a și vrut să mă lase să descopăr singur chestiile acestea, dar apoi clar că ușor, ușor, deveneam senior și băteam ușa la echipa mare. Nu aveam neapărat discuții, dar pur și simplu când vedea un moment în care știa că am nevoie de ajutor din partea lui, mereu era acolo.

Chiar dacă nu o spuneam, el o simțea și probabil că acesta este și simțul părintelui și era acolo și mereu, la momentul respectiv, îmi spunea de ce am nevoie în viața de fotbalist", a adăugat fiul lui Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close