Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ianis Hagi: "Mereu mi-am dorit să-l depășesc pe tata"

Ianis Hagi: "Mereu mi-am dorit să-l depășesc pe tata"

Ianis și Kira Hagi au vorbit, în platoul Sinteza zilei, despre carieră, drumul către succes și mai ales relația pe care o au cei doi cu tatăl lor, Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi: "Mereu mi-am dorit să-l depășesc pe tata"
de Maria Zărnescu    |    25 Mai 2021   •   23:07

Ianis Hagi a mărturisit că și-a dorit mereu să îl depășească pe tatăl său. Tânărul este de părere că fiecare om are drumul său în viață, iar regula se aplică și în fotbal.

"Îmi e greu să pun mâna pe un punct anume, dar nu pot să spun că gândeam să fiu ca tata. Mereu gândeam să-l depășesc pe tata sau să fiu mai bun ca el, pentru că după părerea mea, fiecare persoană are drumul lui în viață.

Și în fotbal cred că este așa, fiecare are drumul lui în cariera de fotbalist și mereu m-am gândit, el fiind atât de mare, să-mi doresc să-l depășesc, este o provocarea extrem de mare și de grea. Asta mi-am dorit de mic, indiferent unde am fost, la școală, când am început fotbalul (...) mereu mi-au plăcut cele mai mari provocări și asta mi-am dorit de mic", a spus Ianis Hagi, la Sinteza Zilei.

Ianis Hagi, despre relația cu regele fotbalului românesc

Fiul lui Hagi a vorbit despre relația cu Gheorghe Hagi, dar și modul în care i-a influențat cariera. Hagi nu a fost un tată strict, așa cum a povestit Ianis la Antena 3, dar întotdeauna a știut cum să îi fie alături și mai ales ce sfaturi să îi ofere, în special în fotbal.

"Când eram mic, mereu îmi spunea să merg să mă distrez, să joc fotbal, să îmi placă și să mă joc cu mingea foarte mult. Niciodată nu a fost strict, să îmi spună ce să mănânc sau culcă-te la o oră și trezește-te la o oră.

Cred că a și vrut să mă lase să descopăr singur chestiile acestea, dar apoi clar că ușor, ușor, deveneam senior și băteam ușa la echipa mare. Nu aveam neapărat discuții, dar pur și simplu când vedea un moment în care știa că am nevoie de ajutor din partea lui, mereu era acolo.

Chiar dacă nu o spuneam, el o simțea și probabil că acesta este și simțul părintelui și era acolo și mereu, la momentul respectiv, îmi spunea de ce am nevoie în viața de fotbalist", a adăugat fiul lui Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi Gheorghe Hagi relatie fiu tata
Parteneri
Ei sunt românii care beneficiază de al 14-lea salariu
x close