Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei "Aveți grijă de copiii dumneavoastră": Mărturia în lacrimi a mamei Melindei, copila de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației

"Aveți grijă de copiii dumneavoastră": Mărturia în lacrimi a mamei Melindei, copila de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației

Mama Melindei, fețița de 13 ani care a fost sechestrată în Sighetu Marmației, a transmis un mesaj printre lacrimi, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

de Vasile Dale    |    13 Noi 2023   •   22:12

Mama fetiței a hotărât să ne acorde o scurtă declarație despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele șapte zile, din momentul în care a sunat la 112 și a anunțat dispariția fiicei ei în vârstă de 13 an, Sara, Melinda.

Printre lacrimi a spus că e fericită că și-a găsit fiica în viață. Ea transmite un mesaj tuturor părinților din România să aibă grijă de copiii lor pentru că accesul la internet al copiilor poate fi foarte dăunător.

Citește și: Presupusul gresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore

"Încă stresați și marcați de ultimele șase zile, dar nu putem să amânăm. Și astăzi mulțumim tuturor celor care într-o strânsă colaborare au dus la acest mare succes.Sperăm să ne fie bine în curând și vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră", a spus mama Sarei.

Principalul suspect în acest caz, un bărbat de 36 de ani, care are porecla de Mănușa Albă a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. A fost dus în arestul poliției din Maramureș, iar mâine în jurul orei 15.00 va fi prezentat în fața Judecătoriei Sighetu Marmației pentru arestare.

El este cercetat și într-un art dosar penal, chiar pe 8 noiembrie a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.
Acest lucru se întâmplat la o zi de la momentul în care a fost anunțată dispariția Sarei.

×
Subiecte în articol: Melinda Sighetu Marmatiei
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close