Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea și Ianis Hagi, despre noul "stil" de penalty: "E la mișto?"

Mircea Badea și Ianis Hagi, despre noul "stil" de penalty: "E la mișto?"

Prezent, marți seară, în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Ianis Hagi a avut un schimb amuzant de replici cu prezentatorul Mircea Badea.

Mircea Badea și Ianis Hagi, despre noul "stil" de penalty: "E la mișto?"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    26 Mai 2021   •   00:10

Mircea Badea a notat, în începutul intervenției, că era cazul ca Ianis Hagi să crească în masă musculară. "E bine. E foarte bine.", a spus Badea, râzând.

"Voiam să te întreb ceva, că joci și faci parte dintre ei, toți ăștia foarte țări de pe planetă. Zi-mi și mie, e o modă acum să-și bată joc ăștia șmecheri de lovitură de la 11 metri? E un stil de a executa lovitura de la 11 metri absolut tâmpit. Senzația mea e că ăia își bat joc. 

Felul în care a executat Messi lovitura de la 11 metri, îmi venea să sparg televizorul de nervi. Și lista continuă. E acum un stil de a da la mișto. Pe vremuri, tatăl tău, își alegea un colț, dădea tare pe ăla. Ăștia, acum, vin acum, fac o fentă, pare că au o lipsa de calciu și de multe ori ai senzația a fost la mișto?", a zis Mircea Badea.

"Cred că fiecare are stilul lui de a executa loviturile de la 11 metri. Și un jucător că Mesii, care are peste 100 de lovituri, trebuie să schimbi, la un moment dat stilul, trebuie să îl păcălești pe portar și nu mereu îți iese.", a fost răspunsul lui Ianis, vizibil amuzat de replică lui Badea.

"Antrenorul îți poate da un sfat, dar niciodată n-o să îți spună cum să execuți un 11 metri.", a adăugat Ianis.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Ianis Hagi penalty
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close