Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Momentul în care ucrainenii se inundă singuri pentru a preveni intrarea ruşilor în Kiev

Momentul în care ucrainenii se inundă singuri pentru a preveni intrarea ruşilor în Kiev

În a 15-a zi a războiului Ucraina declară că nu se va preda, după ce a patra rundă de negocieri, ținută în Turcia, s-a încheiat fără succes. Armata caută soluţii pentru a împiedica înaintarea convoiului militar rus care ameninţă Kievul. Un baraj a fost deschis intenționat pentru a le pune beţe în roate rușilor care pun la cale un nou atac.

Momentul în care ucrainenii se inundă singuri pentru a preveni intrarea ruşilor în Kiev
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    10 Mar 2022   •   21:39

În a 15-a zi a războiului Ucraina declară că nu se va preda, după ce a patra rundă de negocieri, ținută în Turcia, s-a încheiat fără succes. Între timp tancurile ruse erau joi la marginea de nord-est a capitalei ucrainene Kiev, semn că Rusia îşi continua planul.

Tancurile ruse erau joi la marginea de nord-est a capitalei ucrainene Kiev, pe care trupele ruse încearcă să o încercuiască după ce au intrat în suburbiile sale de la nord şi vest, transmite France Presse.

Cu toate acestea în zona localității Skybyn din periferia Kievului, mai multe tancuri au fost vizate de tiruri ale armatei ucrainene, care încearcă să încetinească avansul acestui convoi.

Tot pentru a bloca armata rusă, ucraineni au distrus intenționat un baraj şi a inundat mai multe zone din apropierea Kievului. Imaginile au fost surprinse de o dronă.

 

Alertă de securitate în Ucraina! Ruşii ameninţă că iau în considerare să arunce în aer depozitele de amoniac din Harkov

Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitate Informațională (SBU) a lansat un avertisment potrivit căruia rușii iau serios în considerare posibilitatea de a arunca în aer depozitele amoniac din regiunea Harkov.

"Ocupanții ruși iau serios în considerare posibilitatea de a arunca în aer depozitele de amoniac din regiunea Harkov", spune Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitate Informațională (SBU) care atenționează că propaganda rusă ar putea apoi da vina pe ucraineni pentru eventualele pagube. 

Potrivit datelor serviciului de informații, inamicul sondează alte opțiuni de provocări. Statul terorist produce falsuri pentru a-și justifica atrocitățile și a acuza Ucraina de ele, reamintește SBU.

×
Subiecte în articol: Ucraina Kievul
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close