Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei "Este înfiorător! Ultimele lui gemete sunt greu de auzit" | Tatăl lui Eduard Giosu, reacţie în urma dezvăluirilor Antena 3 CNN

"Este înfiorător! Ultimele lui gemete sunt greu de auzit" | Tatăl lui Eduard Giosu, reacţie în urma dezvăluirilor Antena 3 CNN

Ion Giosu, tatăl lui Eduard, tânărul care a murit în urma intervenției poliţiştilor de la secţia 17 Bucureşti, a reacţionat la imaginile şi probele exclusive prezentate de Antena 3 CNN cu privire la cum a fost tratat fiul sau la spital.

de Claudia Popovici    |    05 Oct 2023   •   23:08

Întrebat care dintre probele, imaginile şi mărturiile prezentate în cazul fiului său le consideră cele mai importante pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt, Ion Giosu, tatăl lui Eduard a spus: 

"Clar cea mai importantă este acea bucată lipsă din înregistrarea camerei de pe corp, dar şi partea finală de pe camera de corp care surprinde ultimele lui gemete greu de ascultat şi de văzut. Cât este de ignorat şi tratat în continuare ca un infractor periculos", a spus Ion Giosu, tatăl lui Eduard Giosu.

Întrebat apoi dacă ştie cât timp a fost ţinut fiul său la spital în aceeași poziție în care a fost încătușat, adică cu mâinile la spate şi culcat cu faţa în jos, Ion Giosu a spus:

"A stat aşa până la primul consult care a avut loc la 05:15. La spital a stat circa o oră. Eu inițial am crezut că la predarea la UPU i-au scos cătușele de la mâini, dar nu. Mi se pare înfiorător! Deci omul ăla era inert şi atât medicii ăia tâmpiți cât şi poliţiştii au decis să-l ţină în continuare cu cătușe. Iar poziția acea în care este ţinut este total anormală.

Citeşte şiImagini cutremurătoare cu Eduard Giosu încătuşat ore bune pe patul de spital, în stare gravă

Poziția de siguranță pe care o învață de la infirmier până la toţi medicii de oricare până la cel mai înalt grad de profesor care instruiește este cu totul alta. Luați-l pe domnul Arafat să arate care este poziția de siguranță că tot ne dă lecții despre tot felul. Dânsul este cel în mai măsură să pună care este poziția de siguranță care este total opusă", a spus tatăl lui Eduard Giosu, la Antena 3 CNN. 

Referitor la consumul de droguri, Ion Giosu a spus:

"Mergeți la scoli şi o să vedeţi traficanți mari şi mici care oferă bomboanele gratis ca să le inducă dependența. Încep gratis apoi un preţ mic, apoi un preţ mare. Nu ştiu când a început. Noi, eu şi mama lui, am aflat târziu că este un consumator ocazional.

Începuse să scape de această problemă, a conştientizat-o şi voia să aibă mândria că a reuşit singur. Cel puţin de două luni nu mai luase nimic", a mai spus Ion Giosu tatăl lui Eduard la Antena 3 CNN. 

Citeşte şi: Anchetă la Spitalul Universitar după moartea lui Eduard Giosu | Anunţul DSU

×
Subiecte în articol: Eduard Giosu ancheta politie poliție
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close