România - Franța LIVE. Declarație surprinzătoare a lui Anghel Iordănescu

09 Iun 2016   •   17:37
România - Franța LIVE. Declarație surprinzătoare a lui Anghel Iordănescu

Selecționerul Anghel Iordănescu a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu Franța, de mâine, de la EURO 2016, scrie GSP.

"Suntem extrem de onorați și este o mare cinste pentru România să deschidem o competiție așa mare cum este EURO 2016.

Jucăm cu țara gazdă, una dintre favoritele la câștigarea turneului. Suntem încrezători și vrem să arătăm că avem o echipă națională competitivă.

Cunoaște Franța și forța ofensivă. Cunoaștem și individualitățile din lotul de 23.  Suntem optimiști și sperăm să facem o impresie bună.

Personal, consider că un joc cu Franța este un special. Știm exact ce vor arăta francezii și trebuie să recunosc că am avut câteva ședințe video.

Noi dorim să ne facem jocul pe care ni l-am propus. Vrem să ne ridicăm la nivelul Franței. Vrem să facem ce știm și să mizăm pe calitățile jucătorilor noștri.

Mi-ar fi greu să compar Franța cu celelalte forțe europene, dar echipa este una dintre favorite. Franța are jucători de mare calitate și de mare valoare, cu jucătorii care evoluează la cel mai înalt nivel. Este o echipă de milioane de euro.

Franța joacă în fața fanilor și are un joc ofensiv foarte bun. Consider că Franța, prin calitatea și valoarea pe care le are, este favorită.

Ne așteptăm ca Franța să începă meciul în forță și ca va fi presiune pe băieții noștri.  Băieții noștri au experiența necesară pentru a trece peste momentele de dominare. 

Nu vrem să jucăm defensiv. Vrem un joc echilibrat și să punem probleme Franței. În defensivă, francezii au probleme nerezolvate. 

Starea jucătorilor este bună" a afirmat selecționerul echipei naționale.

x close