Antena 3 CNN Externe A fost concediat din firmă, dar primește aproape 60 de milioane de dolari. Cum este posibil

A fost concediat din firmă, dar primește aproape 60 de milioane de dolari. Cum este posibil

A fost concediat din firmă, dar primește aproape 60 de milioane de dolari. Cum este posibil
Sursa foto: Foto: Pixabay
27 Mai 2017   •   23:44

Fostul directorul general al Ford, Mark Fields, concediat deoarece acţiunile au scăzut cu 37% de când Fields a preluat conducerea producătorului auto american (iulie 2014), ar putea pleca cu o compensaţie de 57,5 milioane de dolari, transmite Bloomberg.

Cea mai mare parte a sumei este reprezentată acţiunile care nu au fost investite, evaluate la 29,4 milioane de dolari la închiderea şedinţei bursiere de miercuri, conform datelor Bloomberg. Acţiunile pot fi plasate până în 2020, majoritatea fiind legate de obiectivele de performanţă. De asemenea, Fields are dreptul la beneficii legate de pensie, în valoare de 17,5 milioane de dolari, plus opţiuni cu acţiuni pe termen lung, evaluate la 8,1 milioane de dolari, şi un bonus de aproximativ 2,1 milioane de dolari, notează economica.net.

Fields, în vârstă de 56 de ani, a acceptat să demisioneze în 19 mai, fiind înlocuit cu Jim Hackett, şeful subsidiarei Ford Smart Mobility LLC subsidiary. Promovarea lui Hackett va fi însoţită de o compensaţie evaluată la 13,4 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Ford
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close