Antena 3 CNN Externe A vrut să aibă un telefon nou, dar acum este pe moarte. Când nu-i cap, vai de......

A vrut să aibă un telefon nou, dar acum este pe moarte. Când nu-i cap, vai de......

A vrut să aibă un telefon nou, dar acum este pe moarte. Când nu-i cap, vai de......
Sursa foto: Foto: globalpost.com
30 Aug 2012   •   10:57

Un bărbat a furat un telefon mobil de la o secţie de izolare din Uganda în urmă cu două săptămâni, dar şi-a dat seama de prostia pe care a făcut-o în momentul în care a început să aibă simptome de Ebola, scrie Huffington Post.

Bărbatul de 40 de ani, a luat telefonul de la un pacient al Spitalului Kagadi, atunci când mai multe persoane au fost izolate în timpul unei epidemii de Ebola. Pacientul a murit în cele din urmă, din cauza unei hemoragii mortale provocate de virus, dar a raportat chiar înainte să moară că i-a fost furat telefonul.

Anchetatorii au urmărit hoţul după ce a început să le telefoneze prietenilor, dar nu după mult timp a venit singur la spital prezentând simptome. El însuşi şi-a mărturisit vina în faţa poliţiştilor, iar medicii l-au internat şi este momentan sub tratament.

Virusul Ebola, care provoacă febra hemoragică, este o boală contagioasă, care include simptome dureroase, cum ar fi erupţii cutanate, diaree, vărsături şi sângerări prin toate orificiile, în conformitate cu Centrul SUA pentru Constrolul şi Prevenirea Bolilor.

După izbucnirea epidemiei, preşedintele ugandez Yoweri Museveni a avertizat cetăţenii să se abţină de la contactul fizic, inclusiv de la a da mâna şi sexul ocazional.

×
Subiecte în articol: Uganda
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close