Antena 3 CNN Externe Un bărbat înarmat s-a baricadat într-un restaurant din Germania. Trupele speciale au fost mobilizate pentru intervenție

Un bărbat înarmat s-a baricadat într-un restaurant din Germania. Trupele speciale au fost mobilizate pentru intervenție

Un bărbat înarmat s-a baricadat într-un restaurant din Germania. Trupele speciale au fost mobilizate pentru intervenție
07 Aug 2016   •   12:36

Update: Poliţia germană l-a imobilizat pe bărbatul cu probleme psihice care s-a baricadat duminică într-un restaurat din Saarbruecken, determinând forţele de ordine să blocheze o parte din acest oraş din sud-vestul Germaniei, potrivit DPA. Forţele de ordine au luat cu asalt restaurantul şi l-au găsit pe bărbatul de 43 de ani - care se afla în evidenţele poliţiei - adormit în pivniţă, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. Bărbatul a fost dus la spital.

El avea răni uşoare şi nu era înarmat, a mai precizat purtătorul de cuvânt, contrar informaţiilor anterioare ale unor martori, care au spus că bărbatul avea o armă şi haine cu pete de sânge. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că incidentul a fost cauzat probabil de probleme personale. Bărbatul nu a făcut nicio revendicare şi nu a ameninţat pe nimeni.

Ştire iniţială: Un bărbat înarmant s-a baricadat într-un restaurant din orășelul german Sarrbruecken, transmite cotidianul Bild.

Trupele speciale de intervenție ale Poliției germane au fost mobilizate pentru a lua cu asalt locul.

Din primele informații, se pare că nu este vorba de o luare de ostatici, angajații localului și clienții reușind să scape din restaurant.

Un reprezentant al poliţiei a declarat că individul, care s-a rănit, pare să se afle într-o 'situaţie psihologică excepţională' şi că nu există indicii conform cărora ar fi vorba despre un incident cu caracter terorist, conform Agerpres.

El a adăugat că bărbatul nu a luat ostatici.

Bărbatul se pare că este ginerele proprietarului restaurantului. El este originar din Macedonia, dar trăieşte de mulţi ani în Germania. Ofiţerul de poliţie citat a menţionat că o echipă specială de negociatori încearcă să discute cu individul baricadat în restaurant.

 

×
Subiecte în articol: barbat inarmat Germania trupe speciale
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close