Antena 3 CNN Externe Un complice în cazul de omor căruia i-a căzut victimă Danka, fetița de doi ani din Serbia, și-a găsit sfârșitul după gratii

Un complice în cazul de omor căruia i-a căzut victimă Danka, fetița de doi ani din Serbia, și-a găsit sfârșitul după gratii

Un bărbat suspectat de complicitate la omorul căruia i-a căzut victimă Danka Ilici, fetița sârbă în vârstă de doi ani, și-a găsit sfârșitul în închisoare.

Un complice în cazul de omor căruia i-a căzut victimă Danka, fetița de doi ani din Serbia, și-a găsit sfârșitul după gratii
Sursa foto: hepta / Abaca Press
08 Apr 2024   •   13:41

Dalibor Dragijevici (foto interior), un bărbat de 40 de ani din orașul Bor, a murit în detenție, după ce a fost reținut sâmbătă.

Dragijevici era suspectat că l-a ajutat pe fratele său, Dejan, să ascundă cadavrul fetiței, după ce aceasta a fost ucisă de mașina serviciului local de apă.

În mașină care se deplasa cu viteză mare se aflau Srdan Jankovici și Dejan Dragijevici.

Vehiculul era condus de Jankovici.

După impact, cei doi bărbați au urcat victima în portbagaj, fără a încerca să-i acorde primul ajutor, și i-au aruncat ulterior cadavrul la groapa de gunoi. după cum aveau să mărturisească în fața anchetatorilor.

După o investigație care a durat zece zile, Jankovici și Dragijevici au fost arestați pentru 30 de zile.

Ulterior, poliția i-a reținut și pe Rade și pe Dalibor Dragijevici, tatăl și fratele lui Dejan Dragijevici, ambii fiind bănuiți că au ajutat la mutarea și ascunderea cadavrul fetiței ucise.

Suspect reținut de poliția sârbă, mort în detenție din "cauze naturale"

Potrivit presei sârbe, înainte de moartea sa, Dalibor Dragijevici a recunoscut că l-a ajutat pe fratele său, Dejan, să scape de cadavrul fetiței.

Anterior, chiar Dejan le-a povestit polițiștilor despre rolul jucat de Dalibor și de tatăl său.

Într-un articol din 7 aprilie, publicația Blic relatează, citând surse neoficiale, că "Dalibor Dragijevici ar fi murit la orele 03:10 dimineața, în urma unui infarct".

Polițiștii și medicii de la Centrului de Sănătate din Bor ar fi intervenit pentru resuscitarea suspectului, însă fără succes, iar medicul legist a concluzionat că decesul a survenit "din cauze naturale".

Moartea subită a fratelui unuia dintre cei doi inculpați pentru moartea fetiței ar putea afecta ancheta, în contextul în care polițiștii se bazau și pe eventuala mărturie a acestui complice pentru a găsi cadavrul victimei.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close