x close

Româncă umilită la locul de muncă, în Germania: 'Se comportă cu ea de parcă ar fi sclavă'

de A.T.    |    12 Feb 2020   •   11:08
Româncă umilită la locul de muncă, în Germania: 'Se comportă cu ea de parcă ar fi sclavă' 1121 Foto: pixabay.com

O româncă stabilită cu familia în Germania a fost umilită la locul de muncă, de colegii ei, dar şi de şefi, iar soţul ei a lansat un apel pe Facebook pentru a cere ajutorul altor români.

Soţul româncei a explicat că germanii s-au comportat cu ea 'de parcă ar fi o sclavă' şi au acuzat-o că nu îşi face treaba.

'Am şi eu o întrebare, soţia mea a intrat într-o mică depresie din cauza locului de muncă, lucra într-un lagăr mic, unde sunt doar nemţi, iar nemţii se comportă cu ea de parcă ar fi o sclavă, nu un om normal, când are nevoie de ceva şi cere nimeni nu îi dă nimic pentru ca toate sunt încuiate, iar şefii tot pe ea o acuză că nu îşi face treaba.

Când întreabă pe cineva ceva îşi schimbă privirea şi pleacă, în schimb dacă întreabă un neam de-al lor imediat se face imposibilul!

Mereu este făcută ţigancă, mereu i se zice că fură, mereu zic Rumanen sind Zigeuner. Totul a început atunci când au aflat că este româncă. Până atunci a fost totul normal.

Ea, fiind mai sensibilă, mereu plânge, s-a retras, nu mai vorbeşte cu nimeni, nu prea mai vrea să iasă nici din casă. Vă rog, vă cer un sfat, precizez că este înscrisă la mai multe firme de recrutare, dar momentan nu au nevoie de personal.

Dacă mă puteţi ajuta cu un sfat sau poate cunoaşteţi vreun loc de muncă în zona Albstadt', a scris Mircea într-un grup de Facebook specific pentru românii din Germania.

Citeşte mai multe despre:

romanca Germania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati