Antena 3 CNN Externe Fost membru al Congresului american: Israelul a avut un rol important în atentatele de la 11 septembrie

Fost membru al Congresului american: Israelul a avut un rol important în atentatele de la 11 septembrie

Fost membru al Congresului american: Israelul a avut un rol important în atentatele de la 11 septembrie
de M.T.    |    12 Sep 2012   •   17:01

David Duke, fost membru al Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, a declarat că există numeroase dovezi care arată că Israelul a avut un rol important în atentatele de la 11 septembrie 2001.

„Nu avem la dispoziţie toate faptele şi cifrele unei implicări directe în acele atacuri, dar există foarte multe amprente ale Israelului în toată această situaţie, acoperind-o şi neinformând America despre acest dezastru”, a spus Duke, într-un interviu pentru Press TV.

„Există foarte multe dovezi care indică faptul că Israelul ştia ce se întâmplă în acea perioadă, dar nu a avertizat Statele Unite, ceea ce reprzintă o uriaşă trădare”, a adăugat cel care a reprezentat statul Louisiana în Congresul american între 1990 şi 1992.

„În mod evident, israelienii au beneficiat extrem de mult de pe urma atacurilor. Acestea au mai tăiat din criticile care îi erau aduse Israelului. Tot mai multe state începuseră să recunoască Palestina, dar totul a fost scurtcircuitat”, a încheiat Duke.

Declaraţiile lui David Duke trebuie însă luate cu rezerve, în condiţiile în care acesta a fost membru al Ku Klux Klan-ului în anii '70, iar în trecut nu s-a ferit să-l susţină pe Ernst Zundel, un german care trăieşte în Canada şi care a negat existenţa Holocaustului.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close