Antena 3 CNN Externe Fostă angajată a Facebook, plătită cu 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic: ”Asta chiar m-a dat pe spate”

Fostă angajată a Facebook, plătită cu 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic: ”Asta chiar m-a dat pe spate”

O fostă angajată a Facebook a povestit că ”îi este dor” de locul de muncă, pentru că era plătită cu 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic.

Fostă angajată a Facebook, plătită cu 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic: ”Asta chiar m-a dat pe spate”
Sursa foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    23 Mar 2023   •   21:52

Maddie Macho a povestit într-un filmuleț postat pe TikTok că nu a făcut aproape nimic ca angajat al Meta, firma care deține Facebook, Instagram și WhatsApp.

”Când lucram la Meta și eram recrutor, nu era preconizat să angajăm pe nimeni în primele șase luni, chiar și în primul an. Asta este ceva ce ți se spune când începi. Asta chiar m-a dat pe spate, am zis: Perfect, o să fac asta timp de un an”, a povestit Maddie.

Maddie a explicat că a petrecut acest timp parcurgând procesul minuțios de integrare al companiei.

"Am avut atât de multe întâlniri de echipă. De ce ne întâlnim? Nu angajăm pe nimeni!

Citește și: Job-ul unde primești 1200 de euro salariu, fără studii superioare! Sunt sute de anunțuri de angajare pentru acest post

@maddie_macho Replying to @laurendaniellehtx those were the days man. *sigh* #meta #layoffs #google #workingintech #metalayoffs ♬ original sound - Maddie | The Career Finesser

De asemenea, eram într-o echipă în care toată lumea era nouă, deci niciunul dintre noi nu angaja pe nimeni.

Încercam cu toții să găsim răspunsuri la întrebări la care nimeni nu știa răspunsul. O întrebam pe șefa mea și ea spunea "Nu știu", pentru că și ea era în aceeași situație", a mai povestit Maddie.

Maddie a adăugat: "Chiar îmi lipsește foarte mult jobul. Practic nu făceam nimic. A fost frumos".

Luna aceasta, Meta a anunțat încă 10.000 de reduceri de locuri de muncă în cadrul companiei, precum și o înghețare a angajărilor noi, potrivit Daily Star.

×
Subiecte în articol: Facebook angajata
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close