Antena 3 CNN Externe Imagini din locul în care va lovi uraganul Irma. Ce spun românii aflați în Florida

Imagini din locul în care va lovi uraganul Irma. Ce spun românii aflați în Florida

Imagini din locul în care va lovi uraganul Irma. Ce spun românii aflați în Florida
09 Sep 2017   •   18:19

Uraganul Irma a atins deja Florida și va atinge punctul maxim la 9.00 (ora României). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritățile au luat măsuri din timp și au deschis mai multe centre de găzduire. Până acum, uraganul a distrus mai multe insule de lux.

„Foarte mulți au plecat, dar mulți au ales să si rămână și să înfrunte ce va urma peste câteva ore. Cel mai sigur este să stai într-un adăpost. Chiar ieri am fpst la cumpărături, am găsit și o benzinărie, unde nu era coadă, a urcat foarte puțin prețul. Oamenii s-au aimentat din timp, se așteaptă la ce ce mai rău. Problema e că mai vine un uragan care s-a format în ultimele zile. Sunt cu ochii pe toate aplicațiile de pe telefon și încerc să mă informez”, a spus Răzvan Gheorge, un român, care locuiește în Miami.

Uraganul Irma, una dintre cele mai importante furtuni din Atlantic din ultimul secol, a făcut ravagii pe un şir de insule din Caraibe. ONU a estimat că până la 37 de milioane de persoane, printre ei zeci de mii de români, ar putea fi afectați de uraganul Irma pe traiectoria sa către Florida.

×
Subiecte în articol: Irma romani imagini
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close