Antena 3 CNN Externe Israel publică primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de către Iran

Israel publică primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de către Iran

Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistică cu care Iranul a atacat țara. Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul că lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va rămâne nepedepsită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   19:44

Reprezentanții armatei israeliene au publicat imagini cu una dintre rachetele balistice interceptate și care a fost folosită de Iran în atac. 

"Ne aflăm aici cu structura uneia dintre rachetele balistic care a fost lansată din Iran direct  spre Israel. Aceste rachete balistice au 500 de kilograme de explozibil în focos. Este vorba despre peste 110 rachete balistice lansate din Iran către Israel. Acestea sunt 60 de tone de explozibil aruncat direct spre Israel. 

S-a mai întâmplat ceva, această coaliție (n.r. care a participat la apărarea Israelului) transmite un mesaj Iranului: Nu vom permite această agresiune în regiune. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Această coaliție este o oportunitate pentru Orientul Mijlociu, o oportunitate strategică pentru Orientul Mijlociu pentru aceste țări care împărtășesc aceeași amenințare din partea Iranului.

Lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va rămâne nepedepsită", a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari. 

×
Subiecte în articol: atac israel atac iran rachete balistice
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close