Antena 3 CNN Externe Londra. Acuzată că şi-a ucis fiul pentru că vroia să "îi curme suferinţa" (VIDEO)

Londra. Acuzată că şi-a ucis fiul pentru că vroia să "îi curme suferinţa" (VIDEO)

Londra. Acuzată că şi-a ucis fiul pentru că vroia să "îi curme suferinţa" (VIDEO)
Sursa foto: eutanasiere
06 Ian 2010   •   16:44

La Londra a început procesul unui caz de-a dreptul cutremurător. O femeie de 57 de ani este acuzată că şi-a ucis propriul fiu, grav rănit într-un accident, pentru a-i pune capăt suferinţelor. Ea şi-a repetat gestul ucigaş după o primă tentativă, care a eşuat. (BETA)

Frances Inglis era o mamă respectabilă până la accidentul din 2007, care a schimbat brutal viaţa fiului său. Thomas Inglis, de 22 de ani, a suferit "răni extrem de grave" la cap după ce a căzut dintr-o ambulanţă în mers. El a intrat în comă şi a rămas în spital.

Medicii credeau, totuşi, că tânărul avea şanse să-şi revină, dar mama sa pierduse orice speranţă. "Ce-i cu oamenii aceştia? De ce nu-l lasă pur şi simplu să moară?", ar fi declarat Frances. De aici până la eutanasiere nu a fost decât un pas. În septembrie 2007, femeia a încercat pentru prima dată să-şi omoare băiatul injectându-i heroină. Thomas a fost, însă, salvat şi transferat într-o casă de tratament, iar mama sa a fost pusă sub acuzare şi i s-a interzis să-l mai vadă. Dar în urmă cu trei luni, ea s-a prezentat la casa de tratament sub un nume fals. S-a încuiat în camera fiului său şi i-a injectat, din nou, heroină. De această dată efectul a fost fatal.


Potrivit procurorilor, o crimă sau o tentativă de crimă nu poate fi justificată prin faptul că o mamă vrea să curme suferinţele fiului său. "Fie că această suferinţă este reală, fie că este, ca în acest caz, mai mult o impresie, nu ai dreptul să iei viaţa cuiva în acest fel", a spus procuroarea Miranda Monroe.

Frances Inglis respinge acuzaţiile de crimă şi tentativă de crimă. Procesul este în plină desfăşurare.



Antena 3

×
Subiecte în articol: eutanasiere ucis heroina
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close