Antena 3 CNN Externe Novak Djokovic, prima reacție după ce a învins autoritățile australiene

Novak Djokovic, prima reacție după ce a învins autoritățile australiene

Novak Djokovic a publicat o primă reacție, după ce a reușit să câștige procesul cu autoritățile australiene. Tenismenul li s-a adresat fanilor pe Twitter.

Novak Djokovic, prima reacție după ce a învins autoritățile australiene
Sursa foto: Twitter/ Novak Djokovic
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   15:44

Sunt primele comentarii ale lui Novak Djokovic de când a început toată această poveste. El a scris pe Twitter că vrea să rămână în Australia și să concureze la Open.

Alături de mesaj, sportivul a publicat o fotografie cu el însuși ținând o rachetă de tenis, înconjurat de trei bărbați, probabil echipa sa de antrenori, stând pe un teren de tenis albastru din Melbourne Park. Anterior, familia lui, într-o conferință de presă la Belgrad, a transmis că acesta a mers pe terenul de tenis pentru a se antrena.

”Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat anularea vizei mele. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani extraordinari. Deocamdată nu pot spune mai mult decât că le mulțumesc că au fost alături de mine prin toate acestea și m-au încurajat să rămân puternic" a scris Nole pe Twitter.

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a subliniat, în timpul conferinței de presă, susținută în limba sârbă, că „justiția a învins". ”Motivul acestei conferințe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă a câștigat. Justiția a învins, statul de drept a învins," a adăugat tatăl tenismenului.

Fratele acestuia, Djordje, a declarat că ”pentru noi, ca familie, a fost foarte dificil. Suntem foarte emoționați de fratele meu. Este dificil să îl aperi pe Novak și să nu jignești pe nimeni în același timp. Noi suntem luptători pentru justiție și statul de drept și am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile."

"Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic greșit", a spus mama lui Novak în limba sârbă, potrivit unei traduceri în engleză din The Guardian.

„S-a dus acolo pentru a câștiga acel turneu. Această situație a fost extrem de dificilă. A existat un spectru de emoții: tristețe, teamă, dezamăgire. Au fost momente în care nu avea telefonul mobil la el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla," a adăugat femeia.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close