Antena 3 CNN Externe Comandantul adjunct al Regimentului Azov: "Astăzi este o zi mare. Cu toate acestea, inamicul continuă să ne bombardeze"

Comandantul adjunct al Regimentului Azov: "Astăzi este o zi mare. Cu toate acestea, inamicul continuă să ne bombardeze"

Sviatoslav Palamar, comandantul adjunct al regimentului Azov, a descris situaţia soldaţilor şi civililor în cea de-a 60-a zi de război.

Comandantul adjunct al Regimentului Azov: "Astăzi este o zi mare. Cu toate acestea, inamicul continuă să ne bombardeze"
Sursa foto: Youtube.com
de Silvia Preda    |    24 Apr 2022   •   18:42

"Hristos a înviat, dragă Ucraina! Astăzi este o zi măreaţă. Cu toate acestea, inamicul a continuat să ne bombardeze. Au tras de pe mare, au tras cu tunurile de pe tancuri. Infanteria a încercat să avanseze. Dar vreau ca  toţi să ne gândim la valorile pe care le aduce această zi, indiferent că suntem pe front sau acasă", a spus adjunctul comandantului batalionului Azov.

Palamar le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat la evacuarea populaţiei civile din Mariupol.

"Mulţumim tuturor celor care fac tot posibilul să scoată armata noastră din încercuirea organizată de forţele copleşitoare ale inamicului", a mai spus luptătorul ucrainean din Mariupol.

"În această zi măreaţă, fac un apel la întreaga lume civilizată să facă tot posibilul ca toţi aceşti militari care au făcut eforturi supranaturale pentru apărarea acestui oraş, să poată avea ocazia de a-şi spune povestea rudelor lor şi de a vizita mormintele fraţilor căzuţi".

Război în Ucraina | Forțele ruse atacă Mariupolul și în ziua de Paști 

Război în Ucraina, ziua 60. Armata lui Putin continuă să bombardeze oraşele din Ucraina. Căpitanul Sviatoslav Palamar, comandantul adjunct al regimentului ucrainean Azov, a declarat duminică că forțele ruse continuă să bombardeze orașul Mariupol, subliniind necesitatea evacuării civililor și a forțelor ucrainene încercuite.

×
Subiecte în articol: Azov Sviatoslav Palamar
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close