Antena 3 CNN Externe Aventura unei pensionare care a folosit aplicațiile matrimoniale: "Este ca și cum ai face prima clătită. Sunt necesare câteva înainte să obții una bună"

Aventura unei pensionare care a folosit aplicațiile matrimoniale: "Este ca și cum ai face prima clătită. Sunt necesare câteva înainte să obții una bună"

Singură de mai multă vreme, o pensionară a decis că trebuie să iasă mai mult în lume și să interacționeze cu oamenii. Astfel, femeia a luat decizia de a apela la o aplicație de dating și a povestit cum i s-a părut experiența.

Aventura unei pensionare care a folosit aplicațiile matrimoniale: "Este ca și cum ai face prima clătită. Sunt necesare câteva înainte să obții una bună"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   09:01

După ce a fost mai mult timp singură, o pensionară în vârstă de 62 de ani a considerat că merită o nouă șansă pentru a-și găsi partenerul. Astfel, femeie a apelat  la o aplicație de dating

"Era anul 2018 și tocmai mă despărțisem recent. Viața mea și lumea întâlnirilor se schimbaseră drastic de când îl întâlnisem pentru prima dată pe fostul meu soț în supermarket, în 1985. Acum, toată lumea căuta dragostea online, iar eu nu aveam nici cea mai mică idee de unde să încep.

Trecusem prin diferite experiențe de iubire și pierderi, iar acum tocmai mă pensionasem după mai mult de 30 de ani în domeniul marketingului. Trăiam singură în apartamentul meu din Boston și profitam din plin de tot ce se întâmpla în oraș.

Mergeam la teatru și muzee și participam la conferințe. Eram independentă și prosperam în multe feluri, dar, confruntată cu perspectiva unei cafele cu un străin, mă simțeam din nou ca o școlăriță. Trecuse mult timp de când nu mă întâlnisem cu nimeni și mă întrebam dacă aș putea fi atrăgătoare pentru cineva", a declarat femeie, într-un articol publicat de huffpost.com.

Întâlnirea perfectă este doar la un click distanță

"Am înțeles că găsirea întâlnirilor se întâmpla acum în principal online și că trebuia să învăț arta glisării. Eram terifiată și curioasă. Ce s-ar întâmpla dacă nimeni nu ar vrea să iasă cu mine? Cine ar fi acolo căutând o femeie de 62 de ani?", menționează femeia. 

În scurt timp, pensionara a găsit aplicația perfectă, care le oferea femeilor putere de a-și alege partenerul. Dacă femeii nu îi plăcea bărbatul, acesta nu o putea contacta. Pentru început, femeie a apelat la o prietenă care a ajutat-o să își facă cont pe aplicație, iar la scurt timp a apărut și un posibil partener. 

"Apoi am găsit primul bărbat cu potențial. I-am zis Zadie, care înseamnă bunic în idiș. Prietenii mei erau atât de încântați să mă vadă ieșind pentru prima dată încât au trecut cu vederea fotografiile lui, care mie mi se păreau mai mult a bătrân dulce decât bărbat atrăgător. 

Prima întâlnire este ca și cum ai face prima clătită dintr-un lot. Sunt necesare câteva înainte să obții una bună", a explicat femeia. 

×
Subiecte în articol: pensionara dating anunțuri matrimoniale
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close