Antena 3 CNN Externe Replica HALUCINANTĂ a lui Djohar Ţarnaev când a fost RECUNOSCUT de prieteni drept autorul atentatelor din Boston

Replica HALUCINANTĂ a lui Djohar Ţarnaev când a fost RECUNOSCUT de prieteni drept autorul atentatelor din Boston

Replica HALUCINANTĂ a lui Djohar Ţarnaev când a fost RECUNOSCUT de prieteni drept autorul atentatelor din Boston
Sursa foto: Foto: dnaindia.com
02 Mai 2013   •   19:17

Cei trei tineri arestaţi miercuri, în dosarul dublului atentat de la maratonul din Boston, au încercat să distrugă probe care îl incriminau pe prietenul lor de origine cecenă, Djohar Ţarnaev, susţin procurorii federali, citaţi de foxnews.com.

Anchetatorii susţin că Azamat Tazhaiakov, Dias Kadirbaiev şi Robel Phillipos au luat din dormitorul lui Djohar, aflat în campusul Universităţii Massachusetts din Dartmouth un laptop, câteva artificii goale şi un borcan de vaselină, la câteva ore după ce imagini cu presupuşii autori ai atacului au început să circule pe Internet şi la televiziuni. 

Internauţii i-au "descoperit" pe presupuşii AUTORI ai atentatelor din Boston. IMAGINI ULUITOARE circulă pe reţelele de socializare

Potrivit FBI, cei trei tineri l-au recunoscut rapid pe Djohar din fotografiile respective.

Când Kadirbaiev i-a trimis prietenului său un SMS cu textul „semeni cu suspectul pe care îl arată la televizor”, Ţarnaev i-a răspuns: „LOL” şi l-a chemat în cameră să ia tot ce îşi doreşte.

„Kadirbaiev a ştiu atunci când a văzut cutiile goale de artificii că Ţarnaev a fost implicat în atentatele de la maraton”, notează anchetatorii FBI.

Anchetatorii care investighează dublul atentat de la maratonul din Boston au anunţat, miercuri, că au arestat încă trei persoane suspecte în acest dosar. Potrivit presei americane, ar fi vorba despre trei studenţi care i-ar fi ajutat pe fraţii Ţarnaev să fugă.


×
Subiecte în articol: atac Boston
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close