Antena 3 CNN Externe Armament și uniforme naziste de milioane de dolari, descoperite acasă la un suspect pedofil, în Rio

Armament și uniforme naziste de milioane de dolari, descoperite acasă la un suspect pedofil, în Rio

Poliția din metropola braziliană Rio de Janeiro anunță că a găsit o imensă colecție de arme, uniforme și portrete naziste în locuința unui suspect de pedofilie, transmite presa internațională.

Armament și uniforme naziste de milioane de dolari, descoperite acasă la un suspect pedofil, în Rio
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2021   •   15:33

Suspectul a fost arestat după ce o familie din cartierul său a anunțat poliția că individul le-a violat fiul, în vârstă de 12 ani.

Bărbatul a fost identificat drept  Aylson Proença Doyle Linhares, 58 de ani. El este acuzat că a mai abuzat și alți copii.

La domiciliul său, oamenii legii au găsit peste 1.000 de insigne, uniforme, steaguri și tablouri cu portretul lui Adolf Hitler, precum și o impresionantă colecție de arme din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Între armele confiscate se numără inclusiv o mitralieră. De asemenea, polițiștii au confiscat o mare cantitate de muniție.

Linhares a fost pus sub acuzare pentru posesie ilegală de arme, rasism și pedofilie. În calculatorul său au fost găsite fotografiile mai multor minori. Anchetatorii investighează, de asemenea, eventualele sale legături cu grupări neonaziste și alte organizații de extremă-dreapta.

"Este un individ inteligent și coerent, dar este și negaționist al Holocaustului, pedofil, homofob și susține că vânează homosexuali. Nu sunt doctor, dar mi se pare că e un psihopat", a declarat Luis Armond, detectivul care conduce ancheta în acest caz.

Potrivit poliției, bărbatul arestat provine dintr-o familie bogată și se crede că și-a folosit moștenirea pentru a-și achiziționa piesele de colecție.

Doar uniformele germane găsite în locuința sa ar valora aproximativ 300.000 de dolari.

Nu este clară, momentan, proveniența obiectelor iar polițiștii spun că ar trebui găsit un muzeu care să preia colecția.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Rio de Janeiro uniforme naziste pedofil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close