Antena 3 CNN Formula 1 Fernando Alonso, un nou contract cu Aston Martin pentru Formula 1: ”Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile”

Fernando Alonso, un nou contract cu Aston Martin pentru Formula 1: ”Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile”

Fernando Alonso va continua să concureze în Formula 1 pentru Aston Martin.

Fernando Alonso, un nou contract cu Aston Martin pentru Formula 1: ”Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile”
Sursa foto: Profimedia
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2024   •   22:30

Fernando Alonso a semnat prelungirea contractului alături de Aston Martin.

Pilotul spaniol va continua alături de echipa căreia s-a alăturat în 2023, în ciuda faptului că ar fi putut ajunge la o echipă mai importantă din sezonul viitor.

Anul trecut, Alonso a trecut de la Alpine la Aston Martin, iar parteneriatul a fost unul de succes, cu şase podiumuri în primele opt curse ale campaniei din 2023.

Acum, însă,  Alonso îşi prelungeşte contractul pentru o a treia campanie, iar acordul dintre el și Aston Martin este semnat până în 2026.

”Acest acord pe mai mulţi ani cu Fernando ne duce până în 2026, când vom începe parteneriatul cu Honda pentru unitatea de propulsie de uzină. Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile şi să obţinem noi succese împreună”, a declarat directorul echipei Aston Martin, Mike Krack, notează as.ro.

Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în Universul Antena. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei 2024 se va desfășura în perioada 19-21 aprilie, şi va fi transmis live pe Antena 3 CNN şi în Antena PLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Fernando Alonso Aston Martin
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close