Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Lună Nouă în Berbec, 29 septembrie 2023. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri, Balanțele descoperă un nou mod de a iubi

Horoscop Lună Nouă în Berbec, 29 septembrie 2023. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri, Balanțele descoperă un nou mod de a iubi

Horoscop Lună Nouă în Berbec, 29 septembrie 2023. Superluna din septembrie este considerată a fi Luna Recoltei, datorită faptului că se întâmplă la scurt timp după echinocțiul de toamnă.

Horoscop Lună Nouă în Berbec, 29 septembrie 2023. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri, Balanțele descoperă un nou mod de a iubi
Sursa foto: Getty Images I Eko Santoso
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2023   •   22:15

Luna Nouă în Berbec va avea loc pe 29 septembrie la 12:58, ora României.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Berbec

Poate că nu este sezonul tău, dar vei fi totuși personajul principal în timpul lunii pline din septembrie. Având loc în prima ta casă, ambițiile și activitățile tale personale vor fi în centrul atenției după câteva săptămâni de prioritizare a parteneriatelor tale romantice. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Taur

Pe măsură ce luna plină din septembrie luminează cerul, veți fi încurajat să faceți un pas înapoi și să petreceți puțin timp pe cont propriu. Deși sunteți de obicei destul de sociabil, vă veți simți înclinat să vă concentrați asupra ambițiilor care vă cer să vă deconectați de restul lumii. 

Citește și: Top trei cele mai invidioase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei se nasc cu o doză de invidie şi răutate în sânge"

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Gemeni

Pe 29 septembrie, activitățile voastre pline de energie în prieteniile și alianțele voastre vor intra în atenție, încurajându-vă să vă uniți pentru un proiect sau o aventură. Ești obișnuit să preiei conducerea în comunitatea ta, dar în această zi, rolul tău va fi recunoscut mai mult decât de obicei.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Rac

Cariera și eforturile tale profesionale vor fi principala prioritate în timpul lunii pline din septembrie, motivându-te să acționezi și să îmbrățișezi oportunitatea de a conduce. În calitate de îngrijitor al zodiacului, ești deseori subestimat, dar când vine vorba de ocupația ta, nu îți este frică niciodată.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Leu

Pe 29 septembrie, luna plină din Berbec va pune în evidență sistemele tale independente de credințe și dorința de a-ți extinde orizonturile. Este posibil să fii în prezent într-o excursie individuală sau să iei singur un curs care îți permite să petreci mult timp studiind pe cont propriu.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Fecioară 

Luna plină din septembrie pe 29 septembrie luminează resursele și granițele tale comune cu ceilalți, invitându-te să-ți afirmi independența în afacerile tale intime. Sunteți chemat să vă gândiți la modul în care vă mențineți independența și autonomia, chiar dacă împărțiți bunuri sau posesiuni cu oamenii din viața voastră. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Balanță

Relațiile tale romantice vor fi plasate în prim-plan pe 29 septembrie, când Luna Nouă a Berbecului culminează. Ai fost mereu concentrat pe relații, dar în timpul lunii pline de astăzi, te vei gândi la cum poți să-ți afirmi independența în relațiile intime cu ceilalți.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Săgetător

Luna plină a Berbecului din 29 septembrie aruncă lumină asupra hobby-urilor și pasiunilor tale creative actuale, încurajându-te să acorzi mai multă atenție dorinței tale de eforturi independente, centrate pe plăcere. Deși îți place să faci activități cu prietenii tăi, este important pentru tine să te bucuri și de un timp liber pe cont propriu. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Scorpion

Luna plină a Berbecului vă luminează obiceiurile, îndatoririle și rutinele actuale, solicitându-vă să vă ocupați de toate sarcinile aflate în prezent pe lista de sarcini. Ești mereu dornic să asumi un proiect nou, dar ești obișnuit să te miști în ritmul tău.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Capricorn

Luna plină din Berbec trage cortina înapoi asupra casei și vieții de familie, determinându-vă să vă afirmați independența în acest domeniu. S-ar putea să te muți într-un loc pe cont propriu sau să preiei conducerea într-un fel de aventură de familie. 

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Vărsător

Pe măsură ce luna plină din Berbec se desfășoară, veți fi chemat să vă exprimați opiniile și ideile într-un mod care să vă prezinte gândirea independentă. S-ar putea să vă angajați în discuții energice astăzi sau să urmați un nou studiu care vă permite să învățați singur.

Horoscop Lună Nouă în Berbec pentru Pești

Pe 29 septembrie, luna plină în Berbec îți luminează resursele și chestiunile financiare, invitându-te să arunci o privire mai atentă asupra obiceiurilor tale de cheltuieli. Dacă ai luat prea multe decizii impulsive în acest domeniu, acum este un moment bun pentru a face unele ajustări.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close