Antena 3 CNN International News Un campion olimpic surprins de camere croșetând în tribune

Un campion olimpic surprins de camere croșetând în tribune

Tom Daley este pasionat de tricotat și are mulți urmăritori pe conturile de pe rețelele sociale unde publică ceea ce face cu ajutorul andrelelor.

Un campion olimpic surprins de camere croșetând în tribune
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    02 Aug 2021   •   09:15

Tom Daley a cucerit medalia de aur în proba sincron de sărituri în apă de pe platforma de 10 metri, și a croșetat cu mâinile lui un săculeț pentru a-și ține în siguranță medalia de aur.

”Dimineața am făcut ceva drăguț pentru medalia mea, ca să nu se zgârie. Are drapelul Regatului Unit pe o parte și pe cel al Japoniei pe cealaltă parte.

Totul intră frumos aici și am un săculeț în care să îmi transport medalia fără să se zgârie. Ce spuneți despre asta?”, le-a transmis sportivul urmăritorilor lui.

A fost apoi surprins în tribune urmărind competiția feminină și în acelați timp ocupându-se de acest hobby inedit, croșetatul.

Daley a devenit pasionat de tricotaj la începutul pandemiei, și a creat chiar și un cont de Instagram pentru a-și arăta îndemânarea.

Bărbatul de 27 de ani a croșetat pulovere, căciuli, și ciorapi. 

„Singurul lucru care m-a ținut cu mintea sănătoasă în tot acest timp este dragostea mea pentru croșetat, tricotat și broșat”, a scris el pe Instagram.

Pe contul de Twitter al Marii Britanii s-a scris: “Nimic de văzut aici. Doar Tom Daley croșetând în timpul concursului de sărituri”.
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close