Antena 3 CNN International News Un american și-a ucis fratele farmacist, pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”

Un american și-a ucis fratele farmacist, pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”

Un bărbat din Maryland este acuzat de crimă după ce și-ar fi ucis fratele,și alte două persoane. El spunea că fratele lui, farmacist ”făceau rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”

Un american și-a ucis fratele farmacist, pentru că ”făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”
Sursa foto: Twitter/NBC News
de Alexandra Ionescu    |    08 Oct 2021   •   09:01

Jeffrey Burnham, în vârstă de 46 de ani și-a ucis fratele, pe soția acestuia și o altă femeie care se afla la mai mult de 150 de kilometri depărtare, potrivit raportului poliției.

Brian Robinette, 58, și Kelly Sue Robinette, 57, au fost împușcați în casa lor din Ellicott, în apropiere de Baltimore. Rebecca Reynolds, în vârstă de 83 de ani a fost găsită moartă în casa ei din Cumberland cu o seară înainte, iar mașina ei a fost furată.

Mama lui Burnham a spus poliției că acesta vrea să îl confrunte pe fratele lui farmacist în legătură cu faptul că guvernul otrăvește oamenii cu vaccinul anti-COVID-19, și că i-ar fi spus ”Brian știe ceva”.

Femeia a chemat poliția spunându-le că fiul ei afirmă că e ”urmărit de FBI”, lucru care a făcut-o să se îndoiască de stabilitatea lu imintală, potrivit NBC News.

×
Subiecte în articol: crima SUA farmacist vaccin COVID-19
Parteneri
OMV Petrom rupe tăcerea despre boicotul României
x close