Antena 3 CNN International News Joe Biden, aprecieri la adresa lui Donald Trump: ”E unul dintre puținele lucruri asupra căruia suntem de acord”

Joe Biden, aprecieri la adresa lui Donald Trump: ”E unul dintre puținele lucruri asupra căruia suntem de acord”

Joe Biden a vorbit despre decizia lui Donald Trump de a se vaccina a treia oară. A fost unul dintre puținele momentente în care actualul președinte american l-a lăudat pe predecesorul său și când cei doi sunt de aceeași părere.

Joe Biden, aprecieri la adresa lui Donald Trump: ”E unul dintre puținele lucruri asupra căruia suntem de acord”
Sursa foto: Colaj/ Getty Images
de Cerasela Stafie    |    22 Dec 2021   •   16:59

Președintele Joe Biden a acordat marți credit administrației Trump pentru dezvoltarea vaccinului împotriva COVID-19 și l-a lăudat pe fostul președinte american, Donald Trump pentru că s-a vaccinat a treia oară, marcând un moment rar în care cei doi au găsit un punct comun de la Ziua Inaugurării. 

”M-am vaccinat a treia oară imediat ce dozele au fost disponibile”, a spus Biden, în timpul unui discurs de la Casa Albă. El a adăugat: ”chiar zilele trecute fostul președinte Trump a anunțat că și-a făcut doza de rapel.” 

”Poate fi unul dintre puținele lucruri asupra cărora noi doi suntem de acord”, a continuat Biden. "Oamenii care au făcut a treia dozaă sunt foarte protejați. Alăturați-vă lor. Alăturați-vă nouă," a îndemnat președintele american.

În timpul discursului de marți, Biden a lăudat, de asemenea, administrația Trump pentru eforturile sale de a dezvolta un vaccin COVID-19 înainte de a prelua mandatul.

"Permiteți-mi să fiu clar. Mulțumită administrației anterioare și comunității noastre științifice, America a fost una dintre primele țări care au primit vaccinul", a spus Biden. „Mulțumită administrației mele și muncii grele a americanilor, am derulat campania de vaccinare și am dus America printre liderii mondiali din punct de vedere al acoperirii vaccinale.”

Ulterior, Trump a spus că apreciază comentariile lui Biden: ”am fost surprins să aud asta”.

”Cred că a fost un lucru grozav și cred că îi face pe mulți oameni fericiți”, a adăugat fostul lider american.

El a mai transmis că speră că declarațiile lui Biden vor ”ajuta foarte mult” la eliminarea diviziunilor politice din țară.

Remarcile lui Biden vin la două zile după ce a apărut un videoclip care-l arată pe Trump huiduit de o mulțime când a dezvăluit că s-a vaccinat a treia oară.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Donald Trump vaccinare covid-19
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close