Antena 3 CNN Life Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck, astăzi | Mama actorului a ajuns în spital, după ce a căzut de pe un ponton

Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck, astăzi | Mama actorului a ajuns în spital, după ce a căzut de pe un ponton

Incident înainte de nunta Lopez-Affleck. Mama actorului a ajuns în spital, ieri, după ce s-a rănit pe domeniul care va găzdui nunta din acest weekend.

Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck, astăzi | Mama actorului a ajuns în spital, după ce a căzut de pe un ponton
Sursa foto: Backgrid
de Mia Lungu    |    20 Aug 2022   •   09:06

Înainte de nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, mama actorului a fost dusă cu ambulanța la spital vineri, după ce s-a rănit la picior. 

O sursă a declarat pentru Daily Mail că mama lui Ben, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton și s-a rănit la un picior. Se pare că Ben a găsit-o și a chemat ambulanța, care a fost văzută sosind la proprietate în jurul prânzului.

Incidentul a avut loc la impunătoarea proprietate din Ricesboro, Georgia, care va fi în curând scena nunții celor 2 vedete, planificată pentru acest weekend. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți la spitalul din Savannah. Jennifer Lopez apare în imagini când sosește la spital, vineri după-amiază, iar Ben Affleck plimbându-se și fumând o țigară în fața spitalului.

Printre invitații la nuntă se numără colegul și prietenul de-o viață al lui Ben Affleck, Matt Damon.

Lopez și Affleck s-au căsătorit într-o primă ceremonie departe de lumina reflectoarelor, la Las Vegas, pe 17 iulie anul trecut.

×
Parteneri
Vârsta de pensionare se schimbă! Care sunt cele 3 scenarii
x close