Antena 3 CNN Life Știinţă Coincidenţe sau pure speculaţii? Cercetători ai fenomenului OZN au murit în condiţii misterioase!

Coincidenţe sau pure speculaţii? Cercetători ai fenomenului OZN au murit în condiţii misterioase!

Coincidenţe sau pure speculaţii? Cercetători ai fenomenului OZN au murit în condiţii misterioase!
15 Oct 2012   •   14:29

Mulţi cercetători ai OZN-urilor, care au lucrat în perioada 1970-1980, au murit în condiţii suspecte şi este posibil ca aceştia să fi fost ucişi.
Aceasta este concluzia la care a ajuns un astronom amator şi fost consilier al guvernului american, Timothy Hood.
Această declaraţie a fost făcută în timpul unei conferinţe internaţionale de la Amsterdam, dedicată studiului de căutare a inteligenţei spaţiale.

Hood a relevat câteva cazuri bizare, care nu pot fi catalogate coincidenţe şi în care au fost implicate mai multe "minţi luminate", în domeniul de cercetare a obiectelor neidentificate provenite din spaţiul cosmic.

Astronomul american, Morris K. Jessup, autorul cărţilor SF despre viaţa inteligentă existentă în afara celei de pe Terra, a fost găsit mort. Se pare că acesta s-a sinucis în maşina sa prin inhalarea gazelor de evacuare de la motor.

Profesorul James Edward McDonald şi-a tras un glonţ în cap. A fost pentru o lungă perioadă directorul Institutului de Fizică Atmosferică a Pământului şi s-a ocupat, în paralel, de studierea OZN-urilor.

Edward Ruppelt a condus un proiect de cercetare a apariţiilor neobişnuite de pe cerul Statelor Unite. El a murit la 37 de ani, din cauza unei crize cardiovasculare.

William Milton Cooper, cel care a acuzat, în mod repetat, autorităţile americane că ascund adevărul despre prezenţa extraterestră, a fost omorât de poliţie în casa sa.
Cooper ajunsese într-o stare medicală gravă, suferind de boli psihice agravante. El a strâns arme de foc pentru formarea unei unităţi, care să lupte împotriva guvernului ostil, condus de extratereştrii.

De asemenea, Hood a reamintit de "Lista lui Sheldon". Celebrul scriitor american, Sidney Sheldon, a reamintit în lucrarea sa, "Sfârşitul Lumii", despre moartea învăluită în mister a mai multor specialişti britanici, care proiectau arme spaţiale.

În octombrie 1986, profesorul Arshad Sharif, o altă somitate din domeniu, a ales o cale ciudată de a se spânzura. El a legat o sfoară de un copac, a făcut un nod în care şi-a aşezat capul, iar celălat capăt l-a legat de maşina personală, pe care a împins-o de pe un deal.
"Un procedeu cam complex pentru o sinucidere, nu?!", se întreabă retoric Hood.
Câteva zile mai târziu, un alt profesor londonez, Vimal Dazibay, s-a aruncat în gol de pe podul Bristol.
Ambii lucrau la un program britanic de dezvoltare a armelor electronice, similar proiectului american, "Războiul Stelelor".

Seria evenimentelor din "Lista lui Sheldon" continuă cu mai multe decese, cel puţin suspecte.

În ianuarie 1987, Avtar Singh-Guide a fost dat dispărut. El a fost declarat mort câteva luni mai târziu.
Februarie 1987, Peter Pippel a murit strivit sub roţile maşinii sale din garaj.
Martie 1987, David Sands s-a sinucis după ce s-a izbit cu maşina într-o clădire.
În luna aprilie a aceluiaşi an, au mai murit patru persoane, care lucrau la acelaşi program militar secret.
Mark Wiesner s-a spânzurat, Stuart Gooding a fost asasinat, în urma unui jaf, David Greenhalgh s-a aruncat de pe un pod, iar Shani Warren s-a înecat într-un râu.
Ultimul de pe lista bizară, este Michael Baker, care a murit o lună mai târziu, în mai 1987, într-un teribil accident rutier.

Într-un timp relativ scurt, 25 de oameni, care lucrau în domeniul aerospaţial, şi-au pierdut viaţa sub auspicii ciudate.
Sidney Sheldon, cel care a descoperit acest tragic fenomen al şirului de morţi suspecte s-a declarat convins, în repetate rânduri, că nu este vorba doar de simple coincidenţe.

Conform lui Timothy Hood, toate aceste decese nu au fost simple accidente, ci mai degrabă a fost "mâna" diverselor Servicii Speciale, care au eliminat, rând pe rând, pe toţi cei care "ştiau prea multe".

În perioada 1970 - 1980, Statele Unite au desfăşurat programe secrete de cercetare a OZN-urilor. Cele mai controversate demersuri de acest gen au fost "Blue Book", "Aquarius", "Area 51", "Majestic 12" şi GEIPAN.

În timp ce datele oficiale relevă că aceste proiecte sunt acum inactive, adepţii teoriilor conspirative susţin contrariul.

Atât în acea perioadă, cât şi în prezent, media occidentală a furnizat materiale despre diversele activităţi secrete. Oricum, intriga va rămâne mereu, indiferent de care parte a baricadei ne aflăm, cea a căror acceptă explicaţiile oficiale sau cea în care se crede în existenţa altor civilizaţii superioare.

×
Subiecte în articol: ozn razboiul stelelor teoria conspiratiei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close