Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dietă cu miere și scorțișoară

Dietă cu miere și scorțișoară

Dietă cu miere și scorțișoară
Sursa foto: Pixabay
12 Ian 2016   •   14:04

Nu esti convinsa ca mierea te poate ajuta la slabit? Incearca dieta cu miere si scortisoara! Ai timp pana la sarbatori sa te bucuri de efectele sale benefice si sa ajungi la o silueta de invidiat.

Stii deja ca mierea de albine are proprietati de stimulare a metabolismului si, deci, a arderii caloriilor acumulate. Spre deosebire de dietele-minune despre care citesti in reviste, dieta cu miere si scortisoara iti permite sa te alimentezi normal, echilibrat, fara sa iti privezi organismul de nutrienti esentiali. Iata cum functioneaza aceasta dieta.

Motive sa incerci dieta cu miere si scortisoara
– Mierea este un zahar natural, nerafinat si neprocesat, ceea ce inseamna ca isi pastreaza continutul de vitamine, minerale, antioxidanti si aminoacizi – necesari bunei functionari a organismului.

– Gratie acestor ingrediente naturale, mierea stimuleaza metabolismul, ajutandu-te sa arzi grasimile din corp.

– Totodata, mierea are un indice glicemic mai scazut decat zaharul, ceea ce inseamna ca este absorbita incet in organism, fara a dezechilibra pancreasul si secretia de insulina.

– La randul ei, scortisoara stabilizeaza nivelul de zahar din sange, crescand metabolismul glucozei (mierea este descompusa in organism in glucoza si fructoza, pentru o asimilare mai eficienta) si imbunatatind functia insulinei.

Citeste articolul complet:

×
Subiecte în articol: miere scortisoara dieta
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close